Auto pārveidots par ātrāko vannu pasaulē

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Divi kanādiešu inženieri no automašīnas izveidojuši vannu un tagad cer uz jaunu pasaules rekordu, braucot ar ātrumu 100 jūdzes (aptuveni 160 kilometri) stundā un reģistrējot pasaulē ātrāko vannu.

Kā ziņo ārvalstu mediji, lai no 1969. gada Cadillac DeVille automašīnas izgatavotu šo braucošo džakuzi, Filips Veikers un Dankans Forsters strādājuši sešus gadus.

Nosaukuši savu garabērnu par Carpool DeVille, abi inženieri plāno doties uz slavenajiem sālsezeriem Jūtas štatā, kur daudzi karstgalvji uzstādījuši visdažādākos ātruma rekordus.

Automašīnai ir 7,7 litru V8 dzinējs, kas nodrošina gan automašīnas braukšanu, gan vannas uzsildīšanu līdz aptuveni 38 grādiem pēc Celsija skalas.

Kanādieši savu izgudrojumu pieteikuši Kickstarter kampaņā, kur viņiem nepieciešams savākt vēl 10 000 dolāru, kas nepieciešami, lai uzlabotu braucošo vannu un reģistrētos ātruma rekordam.

"Neviens cilvēks nekad mūžā nav sēdējis siltā vannā un traucies ar ātrumu 160 kilometri stundā. Mēs šo vēstures kļūdu plānojam labot augustā," sola atjautīgie izgudrotāji.


Написать комментарий