Daudzviet valstī jārēķinās ar ceļu remontu un sastrēgumiem

foto: la.lv
foto: la.lv

Dodoties uz Kurzemi, autovadītājiem ir jāņem vērā, ka remontdarbi ir gan Ventspils, gan Liepājas virzienā, informē "Latvijas Valsts ceļi".

Pie Talsiem 23 kilometru garumā noris būvdarbi un divos posmos satiksmi regulē pa vienu joslu. Šī remontposma šķērsošana prasīs aptuveni 30 minūtes. Savukārt Liepājas virzienā ar luksoforu tiek regulēta satiksme pie Kalvenes un lai izbrauktu šo objektu, ir nepieciešamas aptuveni 20 minūtes.

Zemgalē satiksme ir ierobežota aiz Jelgavas, Platones pagastā. Šī posma šķērsošana prasīs 20 minūtes, jo divās vietās satiksmi regulē ar luksoforiem.

Vidzemē, dodoties Ainažu virzienā, pie Ādažiem 15 kilometru garajā remontposmā jārēķinās ar laiku ap 25 minūtes. Valmieras virzienā ceļa remontdarbi noris Vaidavas pagastā, kur, atkarībā no darbu intensitātes, iespējami pat septiņi posmi ar kustību pa vienu joslu un to šķērsošanai ir nepieciešamas aptuveni 35 minūtes.

Latgalē darbi uz galvenā ceļa starp Rēzekni un Daugavpili Lūznavas pagastā prasīs papildus aptuveni 10 minūtes ceļā. Jāpiezīmē, ka Latgalē daudzviet notiek darbi uz pašvaldību ielām, kas ietilpst valsts galveno ceļu maršrutos. Piemēram, Jēkabpilī, kur tiek remontēta Kurzemes iela un Augusta ielas remonts Krāslavā.

Ir uzsākti remontdarbi divās vietās uz Rīga – Daugavpils, proti, Ikšķilē, kur tiks atjaunots ceļa pārvads pār Skolas ielu un Lielvārdē sākti seguma atjaunošanas darbi pie Graužupītes. Šobrīd vēl būtiski satiksmes ierobežojumi nav ieviesti, jo notiek sagatavošanās darbi.


Написать комментарий