Nākamgad gaidāmi «Samsung» salokāmie viedtālruņu ekrāni

foto: Reuters
foto: Reuters

Dienvidkorejas uzņēmums «Samsung Electronics» jau tagad strādājot pie salokāmiem «Ultra HD» ekrāniem, kuri dažādās ierīcēs varētu nonākt pārdošanā jau nākamgad, intervijā biznesa portālam «Nozare.lv» pastāstīja «Samsung Electronics Baltic» prezidents Tēhvans Hvans.

Lai arī pēdējais «Galaxy S5» vairāk saņēmis jauninājumus lietojamības uzlabošanai, tomēr tehnoloģiskajā ziņā «Samsung» apstāties netaisās un jau 2015. gadā sola piedāvāt ierīces, kam ekrāns ir ne tikai ieliekts, bet salokāms. Kā norādīja Hvans, šīs tehnoloģijas jau esot izstrādes procesā.

Paredzams, ka jaunās paaudzes ekrāniem būs «Ultra HD» jeb 3840×2160 pikseļu izšķirtspēja, kas patlaban ir viens no jaunumiem televizoriem. Daudzi tehnoloģiju eksperti arī bija nedaudz vīlušies «Galaxy S5» tehnoloģiskajā specifikācijā, ka tas izrādījās aprīkots ar «tikai» 1920x1080 pikseļu izšķirtspējas ekrānu.

Par «Ultra HD» izšķirtspējas ienākšanu ikdienā liecina arī portāla «DisplaySearch» pētījums, kur teikts, ka televizoru ar šādu izšķirtspēju gada laikā kļuvis par sešām reizēm vairāk. Pētījumā teikts arī, ka ar laiku tā kļūšot par vienu no visplašāk izplatītajām televizoru iespējām.


Написать комментарий