Kā ģērbties atpūtas pludmalē laikā

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Un visi baltās biksēs”, – nāk prātā, kad jūs pakojat čemodānus. Bet, ja jūs neiepakojat piepūšamo laivu, tad atvaļinājuma noskaņojums jāatbalsta ar apzinātu kūrorta garderobi. Bez baltām biksēm nevar iztikt pat tad, ja jūs neesat Riodežaneiro.

Jūras tematika ar tās daudzajām variācijām par zilā, baltā un sarkanā tēmu kā nekas cits paceļ viegluma grādu līdz nepieciešamajam. Šis stils, kurš ir kļuvis par vasaras klasiku, reālā jūras tuvumā strādā bez pārtraukuma. Tam var būt viegla retro šika pieskaņa (Bretaņa, austeres, ledusauksts rozē), bet var kļūt par svaigu dzīves malku jaunajiem un ātrajiem (jahta Grieķijā, pludmales ballīte Maiami). Nav vajadzīgi tieši citāti – jūrnieku krekls un baltas bikses ir universālas, bet balta žakete ar saulē spīdošām pogām ir pārāk samāksloti pat tad, ja jūs tiešām stāvat pie stūres rata, – vēsta style.rbc.ru.

Klasiskajai formulai „zils–balts–sarkans” pievienojiet studentu stilu: debeszili krekli, kokvilnas žaketes ar ģerboņiem, džinsus un baltu T kreklu. Arī svītras nav pastāvīgs lielums, aizvietojiet etalona balti zilo ar platām sarkanām, bēšā vai sarkani zilām svītrām. Klāja kurpes ir ideāli apavi di mare, bet izšķirieties par espadrillēm: pastaigām pa krastmalu pagaidām nav izdomāti ērtāki apavi. Atšķirībā no sandalēm tās var ātri apaut un labi aizsargā no ceļa putekļiem. Turklāt tās atbilst pusdienu tērpa kodam pienācīgas kvalitātes viesnīcu restorānos.

Neignorējiet platmali. Kad jums vēl nāksies to uzlikt galvā? Suvenīru veikalu pārdevējiem gadās atklāsmes (vai kļūdas), un plauktos dažkārt parādās vienkāršas un pareizas salmu cepures. Nav jāpaļaujas uz gadījumu, labāk iepriekš nopirkt cienījama zīmola galvas segu. Tā jums kalpos vairākus gadus. Šorti „viss vienā” ietaupīs vietu čemodānā un pārģērbšanās laiku pirms un pēc ūdens procedūrām.

Platmale Borsalino; Krekls Harmont & Blaine; Soma Thom Browne; Peldēšanās šorti Marina Yachting; Kurpes Castaner

Vakara iziešana sabiedrībā pieprasa atbilstošu tēlu. Black tie un pārējās šausmas atstājiet mājās, bet te labāk koncentrēties uz eksperimentiem. Izdrukas jāprot miksēt pat skolēniem. Aktuāli pāri ir zirnīši un līnijas, līnijas un ziedi, ziedi un rūtis. Noteikumi ir vienkārši: ja viens raksts ir melnbalts, varat domāt, ka jūs esat ticis galā. Pievienojiet papildkrāsu, vienu lielu priekšmetu un pāris sīkas detaļas – un jūs jau pretendējat uz „gada dendija” titulu.

Pulkstenis Audemars Piguet Tradition, titāns, zelts; Krekls Tru Trussardi; Žakete Gant; Saulesbrilles Dior; Naudas maks Maison Martin Margiela; Bikses Bottega Veneta; Siksna E.Tautz; Kurpes Boss


Написать комментарий