Igauņu dzērājšoferis Valgas apriņķī nonāvē Latvijas pilsoni

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Igaunijas dienvidos, Valgas apriņķī, ceturtdien notika iereibuša autovadītāja izraisīta avārija, kurā gāja bojā 70 gadus vecs Latvijas pilsonis un tika ievainoti vēl četri cilvēki, informēja Igaunijas Policijas un robežsardzes departaments.

Avārija notika Valgas apriņķa Tellistes pagastā. Automobilī "Chrysler Grand Voyager" ar Latvijas numurzīmēm, kas brauca pa galveno ceļu no Valgas uz Tartu, ietriecās no otrās šķiras ceļa izbraucis automobilis "Volkswagen Sharan" ar Igaunijas numurzīmēm.

Automobilī "Chrysler" avārijas brīdī bija pieci cilvēki. Viens no pasažieriem, kurš bija minētais Latvijas pilsonis, gāja bojā notikuma vietā, bet divi citi pasažieri tika ievainoti un mediķi aizveda viņus uz slimnīcu.

Automobilī "Volkswagen" atradās divi cilvēki, kas abi guva ievainojumus, un arī viņus mediķi nogādāja uz slimnīcu.

Policisti notikuma vietā paziņoja, ka "Volkswagen" vadītājs bijis alkohola reibumā, bet "Chrysler" šoferis bijis skaidrā. Abos automobiļos bija izmantots prasībām atbilstošs aizsargaprīkojums, un arī to riepas atbilda prasībām.

Valgas policijas autosatiksmes uzraudzības nodaļas komisārs Kaimars Karms sacīja, ka ir uzsākta kriminālizmeklēšana, kurā tiek noskaidroti notikuma precīzi apstākļi. 


Написать комментарий