“Stop drugs” vadītājs uzsāks cīņu uz politiskās skatuves

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Pazīstamais spaisa apkarotājs, kustības "Stop drugs" vadītājs Sandris Bergmanis nolēmis izmēģināt savus spēkus politikā. Intervijā portālam Mixnews.lv viņš atklāja, ka startēs gaidāmajās Saeimas vēlēšanās no partijas "Saskaņa".

Bergmanis pavēstīja, ka viņa galvenie uzdevumi būs spaisa apkarošana, demogrāfijas problēmas, pensionāri un ar aizsardzību saistītie jautājumi. Viņš pauda cerību, ka viņam izdosies mainīt valstī notiekošo uz labo pusi.

"Valdība pieļāva, ka septiņus gadus mūsu valstī legāli tirgoja spaisu. Cilvēki brauc prom no mūsu valsts, mums ir ubagi-pensionāri, kuri var atļauties nopirkt gaļu vai zivis tikai svētkos. Pensijas pietiek tikai, lai samaksātu par dzīvokli, un cilvēks izvēlas, vai nu viņam nopirkt paēst, vai samaksāt rēķinus. Tas nav normāli. Es varbūt esmu naivs, bet es domāju, ka mana pieredze narkotiku točku aizvēršanā, kā arī mana pieeja pie lietām palīdzēs kaut ko mainīt. Ja es kaut ko gribu, es to arī daru," pastāstīja "Stop drugs" vadītājs.

Runājot par politiku, viņš arī atzina, ka daudzi Saeimas deputāti strādā tikai, lai saņemtu deputāta algu.

"Es varētu strādāt pilnīgi bez algas un izmainīt daudzas lietas. Ja man dotu iespēju, es izdarītu to bez algas," sacīja Bergmanis.

Jautāts, kāpēc izvēlēta tieši "Saskaņa", Bergmanis norādīja, ka tā ir vienīgā partija, kura nav sevi parādījusi no sliktas puses un "nav apzagusies".

"Arī Rīga ir ļoti izmainījusies. Cīņā pret spaisu mēs guvām atbalstu no Rīgas mēra. Šajā partijā arī nedala cilvēkus pēc viņu nacionālās piederības. Ja tu esi spējīgs kaut ko darīt – nāc un dari," norādīja Bergmanis.


Написать комментарий