Artjom Jernevs: 5 ieguvumi, izmantojot darba apģērbu servisu 2

Arjoms Jernevs ir Lindstrom Latvija pārdošanas direktors. Viņš ir sagatavojis mūsu mājaslapas apmeklētājiem 5 argumentus, jeb ieguvumus, kurus iegūst uzņēmums lietojot darba apģērbu servisu.

Neskatoties uz to, ka 2020. un 2021. gads paiet dažādu ierobežojumu zīmē, lielākā daļa ražošanas, tirdzniecības uzņēmumu un, protams,medicīnas iestādes turpina savu darbu.    Šo uzņēmumu darbiniekiem ir nepieciešami tīri un droši darba apģērbi. Šajā rakstā tiks apskatīti sekojoši 5 ieguvumi:

• Darba apģērbu serviss nodrošina nozarei piemērotākoapģērba izvēli;

• Darba apģērba estētiskā funkcija un labs uzņēmuma tēls;

• Videi draudzīgs risinājums;

• Higiēna – higiēniska tīrība,

• Ekonomiskais ieguvums.

Lasiet rakstu līdz galam, un soli pa solim saņemsiet atbildes uz visiem minētajiem jautājumiem. 

1# ieguvums: Darba apģērbu serviss nodrošina nozarei piemērotu apģērbu.

Darba apģērbu serviss nodrošina dažādām nozarēm īpaši pielāgotus darba apģērbus.  Tie atbilst visiem nepieciešamajiem vietējiem un starptautiskajiem standartiem un prasībām. Piemēram, uzņēmums Lindstrom piedāvā darba apģērbu servisu:

• Pārtikas ražošanai

• Viesnīcām un restorāniem

• Mazumtirdzniecībā

• Metinātājiem

• Elektriķiem

• Augstai redzamībai

• Veselības aprūpei

• Universālam pielietojumam

Īpaši nozarei piemērots darba apģērbs nodrošina tā ergonomiku un efektivitāti darba procesā, kas būtiski ietekmē darbiniekaražīgumu.

2# ieguvums: Darba apģērba estētiskā funkcija – uzņēmuma tēls.

Darba apģērbs nodrošina ne tikai kāda noteikta rakstura drošību darba procesā, bet arī noteiktas estētiskās funkcijas, kas cieši saistītas ar uzņēmuma tēlu un reputāciju. Klienta un partner pieredze veidojas, gan no sajūtām nonākot saskarē ar uzņēmumu gan digitālajā vidē, gan klātienē, redzot uzņēmuma darbiniekus vaigu vaigā. Un šeit darba apģērba izskats un stāvoklis spēlē lielu lomu. Turklāt tālajos XX.gs. 80. gados tika veikti eksperimenti tepat Latvijā par izvēlēto krāsu ietekmi uz strādājošajiem, atrodoties darba vietā. Tā rezultātā apstiprinājās, ka krāsām ir būtiska nozīme, jo tās tiešā veidā ietekmē ražīgumu darba vietā. Darba apģērbu serviss nodrošina jūsu uzņēmumam daudzveidīgas estētiskās funkcijas ar krāsu variācijām un logotipuizšūšanu, kas veicina gan tā atpazīstamību, gan stiprina darbinieku piederības sajūtu jūsu uzņēmumam. Uzziniet vairāk par plašajām dizaina un krāsu iespējām lejuplādējotdarba apģērbu eKatalogu.

3# ieguvums: Videi draudzīgs risinājums.

Darba apģērba servisa izmantošana noteikti ir arī videi draudzīgākā izvēle. Ir zināms fakts, ka, lietojot profesionāla darba apģērba servisa pakalpojumus, darba apģērbs kalpo teju trīs reizes ilgāk, tādējādi tas ilgi nenonāk atkritumu kalnos, kas jau šobrīd ir zināma problēma pasaules ekoloģijai. Tiek izvēlēti darba apģērbi no kvalitatīva un izturīga materiāla, kas kalpo ilgāk pat industriāli mazgājot. Ja darba apģērbs tiek saplēsts, tas apkopes laikā tiek salabots. Tiek maksimāli pagarināts darba apģērba lietošanas ilgums, atbilstoši Aprites ekonomikas pamatprincipiem. Turklāt no 2025. gada pat tiks ieviestas apģērbu depozīta sistēmas privātā lietojuma apģērbam. Apģērba industriāla apkope arī ietver sevī efektīvu resursu izmantojumu – gan ūdens, gan elektroenerģijas – salīdzinājumā ar darba apģērba mazgāšanu mājas apstākļos.

4# ieguvums: Higiēna, higiēniska tīrība.

Nenoliedzami higiēniski tīram darba apģērbam piemīt noteikta estētika, bet daudzām nozarēm ar to nepietiek. Pārtikas ražošanas nozares darba apģērbs, darba apģērbs medicīnas darbiniekiem, pavāriem un tamlīdzīgiem nepieciešama ne tikai vizuālā tīrība, bet arī sterilums, jo tas tiešā veidā ietekmē darba rezultātu. Šo sterilitāti nav iespējams iegūt, mazgājot darba apģērbu mājās, nedz arī parastas veļas mazgātavas apstākļos. Tam ir nepieciešams noteikts rūpniecisks process. To var nodrošināt tikai profesionāls darba apģērbu serviss. Vairāk par šo lasiet Lindstrom rakstā “Tīrs, nenozīmē “Higiēnisks”” .

5# ieguvums: Ekonomiskais ieguvums.

Daudziem uzņēmumu vadītājiem tas var būt arī svarīgākais arguments. Darba apģērbu servisa izmantošana vidēja un liela izmēra uzņēmumiem ir ekonomiski izdevīgāks par darba apģērba iegādi un apkopšanu pašu spēkiem, jo bieži vien daudzas izmaksu pozīcijas otrajā variant netiek uzskaitītas, bet tas nenozīmē, ka tās neeksistē. Savukārt tekstila serviss ir pilnībā caurspīdīgs – katra apģērba vienības kustība uzskaitīta. 

Kopsavilkums.

Mūsuprāt, šie ir 5 svarīgākie argumenti, kas apliecina darba apģērbu servisa vērtīgumu un noderīgumu. Šajā laikā mēs visi domājam par mūsu tuvinieku, darbinieku un biznesa drošību, vēlamies uzticamus un drošus risinājumus. Un Lindstrom – Somijas uzņēmums ar gandrīz 200 gadu pieredzi šajā nozarē ir partneris uz kura sniegto risinājumu var pilnībā paļauties.

👍 Закажите рекламу на сайте Gorod.lv

Написать комментарий

a wto on za xer takoj,wto po russki ne napisali,,,,glavnij latiw???

А давайте я вам расскажу, из своего опыта,сколько эта красота стоит! Дешевле купить одежку и сдавать ее в чистку самим. У них еще и договор, предупреждать о прекращении которого нужно за 12 (!!!!!) месяцев. Дуриловка!

Написать комментарий