Apbalvoti Ziemassvētku noformējuma konkursa uzvarētāji

baltictravelnews.com
baltictravelnews.com

Pirms Ziemassvētkiem Daugavpils Dome kopā ar Norde banku izsludināja Ziemassvētku noformējuma konkursu. 5. janvārī Domē notika svinīgs konkursa noslēguma pasākums.

Konkursa žūrijas priekšsēdētāja Marina Isupova apsveica visus klātesošos Jaunajā gadā un novelēja jaunas idejas un jaunas iespējas un pateicās par oriģinālām un radošam idejām.

Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs pateicās dalībniekiem par atsaucību un aktivitāti. “ Konkurss parādīja, ka nauda nav galvenais faktors, lai radītu svētku prieku un noskaņojumu. Galvenais ir vēlēšanās, darbs un izdoma. Daugavpilieši parādīja savus talantus- no pavisam vienkāršiem materiāliem tapuši mākslas darbi. Liels paldies bērniem un pedagogiem, jo tieši jūs bijāt visatsaucīgākie”, uzsvēra Azareviča kungs.

Konkursa dalībniekiem pateicās arī Nordea bankas Latgales nodaļas vadītājs Ģirts Šķesters. Viņš izteica pateicību arī Daugavpils Domei par to, ka rūpējas par svētku noskaņu pilsētā un mudina to darīt arī pilsētniekus.

Konkursā bija pieteikušies 23 dalībnieki, pārsvarā bērnudārzi. 4. grupā- uzņēmēji nepieteicās, tāpēc žūrija veica izmaiņas grupu sadalījumā.
Apskatot visus objektus žūrija nolēma tos sadalīt citās 4 grupās.

1.grupā (pirmskolas izglītības iestādes) – 26. pirmskolas izglītības iestāde, 23. pirmskolas izglītības iestāde, 27. pirmskolas izglītības iestāde, 30. pirmskolas izglītības iestāde, 12. pirmskolas izglītības iestāde, 24. pirmskolas izglītības iestāde, 14. pirmskolas izglītības iestāde, 17. pirmskolas izglītības iestāde.

2.grupā (vispārizglītojošās skolas ) – Daugavpils krievu vidusskola – licejs, 3. vidusskola., 12. vidusskola (sākumskola).

3.grupā (par noformējuma profesionalitāti) – Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība”, Mākslas vidusskola “Saules skola”.

4. grupā (pašvaldības budžeta iestādes un kapitālsabiedrības) – Bērnunams – patversme “Priedīte”, Sociālās aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem, Ģimenes atbalsta centrs/patversme, Sociālā māja, Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centrs, AS “Tramvaju uzņēmums”, Poļu studentu klubs, Latviešu kultūras centrs, Invalīdu ar kustības traucējumiem biedrība “Ilgas”, AS “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums”.

Pieteikumus vērtēja žūrija:

Žūrijas komisijas priekšsēdētāja – Marina Isupova
Locekļi: Juris Pundurs
Skaidrīte Kozlovska
Jeļena Labonarska
Ģirts Šķesters

Sekretāre – Ināra Barišņikova

Ziemassvētku noformējuma konkursa rezultāti:

Visi konkursa dalībnieki saņēma Domes un Norde bankas Pateicības rakstus un Daugavpils Domes suvenīru- monētu ar Baznīckalna attēlu. 


Написать комментарий