Pašvaldība strādā pie jauniem pilsētas apzaļumošanas risinājumiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā informē municipālais portāls, Daugavpils Domē notika apspriede par Daugavpils apzaļumošanas un labiekārtošanas politiku 2012. gadam. Domes vadība, Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta, Komunālās saimniecības pārvaldes speciālisti apsprieda risinājumus uz šo gadu.

Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta vadītāja Svetlana Krjukova prezentēja departamenta izstrādātos variantus pilsētas labiekārtošanai. Prezentācijā ir daudz jaunu un interesantu risinājumu kā formu, tā apstādījumu ziņā.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska paskaidroja, ka pašvaldība meklē jaunus risinājumus pilsētas apzaļumošanā. Pilsētai jābūt interesantai, piemēram, jaunu stādījumu veidošana, jaunu augu un ziedu izmantošana apstādījumos. Apstādījumi un pilsētas tēls kopumā ir svarīga sastāvdaļa tūrisma veicināšanā, kas pašvaldībā ir noteikta par vienu no prioritātēm, tāpēc pilsētas apzaļumošanas jautājumi tiks skatīti Mārketinga padomes sēdē un šo darbu koordinē Līvija Jankovska.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs uzsvēra, ka risinājumi ir jāatrod ātri, lai Daugavpils būtu krāšņā ziedu rotā jau uz Pilsētas svētkiem, kas notiks 4.-10. jūnijā, bet kulminācija 8.-10. jūnijā.

Daugavpils Domes vadība uzskata, ka pilsētas labiekārtošanā un apzaļumošanā jābūt kompleksai pieejai un racionālai līdzekļu izlietošanai, bet rezultātam jābūt interesantam un mūsdienīgam, kas priecēs pilsētniekus un Daugavpils viesus.
 


Написать комментарий