V.Širjakovs: Sporta pārvalde ir attaisnojusi cerības un tā arī turpinās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils Sporta pārvalde ir sagatavojusi atskaiti par struktūras darbību 2011.gadā. Rīt dokumentu, kuru jau izskatīja Finanšu komiteja, apstiprinās visi domes deputāti.

Sporta pārvaldes apstiprinātais pagājušā gada budžets sastādīja 1 405 872 latus, bet 2010.gadā - 918 246 latus. Kā ziņo pārvaldes vadība, Daugavpils joprojām ir sportiska pilsēta, jo sporta skolā nodarbojās 1 663 sportisti, savukārt, dažāda veida sporta klubos - 1 966 cilvēki. 

Mūsu sportisti pagājušajā gadā piedalījās dažādās Latvijas un ārzemju sacensībās, uzstādīja rekordus, izcīnīja medaļas. Trenēties un gūt panākumus palīdz arī tas, ka turpinās rekonstrukcijas darbi sporta bāzēs, tai skaitā „Dzintariņš” bāzē, kur tika ierīkota speciālā nojume, turpinās rekonstrukcijas darbi stadionā „Celtnieks”, kur tika uzklāts mākslīgais segums. Pirms kāda laika veiktā šīs jomas optimizācija ļauj koordinēt sporta iestāžu pārvaldes procesu.

Komentējot Sporta pārvaldes atskaiti, vicemērs Vjačeslavs Širjakovs atzīmēja, ka visas ieplānotās programmas pārvalde ir izpildījusi, visas cerības ir attaisnotas. Īpaši vicemērs akcentēja to, ka pagājušajā gadā bāzē „Dzintariņš” atkal norisinājās sporta solu audzēkņiem domātas diennakts nometnes.

„Sporta pārvalde turpinās veiksmīgi darboties arī šogad, jo priekšā ir daudzi nozīmīgi pasākumi, Pilsētas svētki, kas tiek veltīti sportam, un, protams, mūsu sportistu jaunas uzvaras”, - paziņoja V.Širjakovs. Vicemērs piebilda, ka šogad pirmkārt tiks organizētas pilsētas sportistiem domātas nometnes, neskatoties uz to, ka bāzi „Dzintariņš” jau ir rezervējuši ārzemju sportisti – gan pieaugušie, gan bērni, no dažādām pilsētām un dažādos sporta veidos. Kā arī, kā atzīmēja V.Širjakovs, šogad atkal tiek plānots investēt līdzekļus bāzē „Dzintariņš”, lai uzceltu dažus laukumus ar jaunu segumu, tad bāze kļūs vēl respektablākā.
 


Написать комментарий