„Daugavai” smags panākums Jelgavā

foto sportaparvalde.lv
foto sportaparvalde.lv

Latvijas futbola Virslīgas galvgalī joprojām atrodas Daugavpils „Daugavas” futbolisti, kuri trešdien viesos ar 2:1 pārspēja „Jelgavu”. Vārtus guva Ēriks Kokins un Mamuka Gongadze.

Daugavpilieši spēli Jelgavā uzsāka sparīgāk, pirmajās minūtēs vairākas reizes izpildot stūra sitienus. Nesnauda arī mājinieki, kuri centās atbildēt ar vairākiem ātriem pretuzbrukumiem. Tieši jelgavnieku uzbrukumi bija bīstamāki, savukārt „Daugava” pārsvarā laimi meklēja ar tālsitieniem. Pēc pirmā puslaika 0:0.

Otrā puslaika sākumā lieliska iespēja pēc stūra sitiena bija aizsargam Matija Mihaļam, bet viņš nespēja trāpīt no pāris metru attāluma tukšos vārtos. Joprojām uzbrukt turpināja arī jelgavnieki, bet rezultātu atklāja daugavpilietis Ēriks Kokins. Ēriks izmantoja mājinieku aizsargu nesaprašanos, izklupienā ieraidot bumbu jau tukšos vārtos. Uzreiz pēc tā laba iespēja izcelties bija Mamukam Gongadzem. Pirmo viņš neizmantoja, toties jau pēc pāris minūtēm pēc stūra sitiena guva vārtus ar galvu – 2:0.

Noturēt šo rezultātu neizdevās, jo „Jelgavas” snaiperis Vladislavs Kozlovs pēc centrējuma gar vārtiem panāca 1:2, bet galvenais, ka uzvara neizpalika.

Turnīra tabulā „Daugava” tagad kļuvusi par vienīgo līderi, jo „Skonto” mājās ar 0:1 piekāpās „Liepājas Metalurgam”.


Написать комментарий