Pirmizrādi piedzīvos Rīgā uzņemtā filma 'The Nevsky Prospect'

foto kinoafisa.lv
foto kinoafisa.lv

Kinoteātrī "Cinamon" 19. aprīlī, plkst.19:00 slēgtā pasākumā pirmizrādi piedzīvos Rīgā uzņemtā režisora Radživa Dasani jaunākā filma "The Nevsky Prospect", portālu "Delfi" informēja filmas pārstāvji.

Režisora Dasani jaunākā filma "The Nevsky Prospect" ir tapusi "Amazon Studios", "Master Key Productions Hollywood" un "Rīgas filmu studijas" sadarbības rezultātā, filmēšanai galvenokārt norisinoties Rīgā.

Filmā galvenās lomas atveido modele un aktrise Tina Kašanī un amerikāņu aktieris Gerijs Hadsons. Filmā piedalījušies arī latviešu aktieri Madara Botmane, Pēteris Gaudiņš un Juris Žagars.

Projektā piedalījās arī Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas audiovizuālās mediju mākslas bakalaura un maģistra programmu studenti.

Režisora Dasani jaunrade īsā laikā ir nodrošinājusi režisoram starptautisku atpazīstamību un atzinību. Režisora disertācijas darbs "A Day's Work", kas tapa 2008.gadā, ir saņēmis 38 nominācijas, 14 apbalvojumus, tai skaitā zelta medaļu "Student Academy Awards".

Filma " The Nevsky Prospect" ir stāsts par foto žurnālisti Melisu. Viņa dodas uz Rīgu, lai meklētu savu pazudušo tēvu, kurš kritis par cilvēktirdzniecības upuri.
 


Написать комментарий