Zilo karogu Daugavpilī pacels virs slēgtā atpūtas kompleksa «Stropu vilnis»?

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, 30.maijā, mūsu redakcijā tika saņemta vēstule: «Sakiet, vai ir tiesa, ka «Stropu vilnis» tiek likvidēts? Vai mani tīšām ir dezinformējusi administrācija?

Pirms 2 nedēļām esmu rezervējusi atpūtas bāzi, lai nosvinētu tur savu jubileju, problēmu nebija, neviens neko neteica par slēgšanu, bet šodien man atzvanīja, paziņoja augstākminēto informāciju un atcēla svinības. Gribētos uzzināt, vai tiešām komplekss ir slēgts vai man tika atteikts, jo kāds (ietekmīgāks par mani) rezervēja bāzi tajā pašā datumā?»

Saņemot šo informāciju, portāls Gorod.lv sazinājās ar Jevģeniju Vasiļjevu – firmas „Gādība” vadītāju (pludmales zemes nomnieku), pie kura mums ieteica griezties meitene, kura atbildēja uz mūsu zvanu, kad zvanījām uz bāzi. J.Vasiļjevs paziņoja, ka «Stropu vilnis» netiek likvidēts, komplekss uz laiku pārtrauc pakalpojumu sniegšanu, kas ir saistīts ar firmas pārkreditāciju (firmas īpašums ir ieķīlāts “Latvijas krājbankā”). Pēc J.Vasiļjeva vārdiem, atpūtas komplekss varētu atsākt savu darbību mēneša laikā.

Jāatzīmē, ka par firmas „Gādība” pārkreditāciju tiek runāts jau ilgu laiku. Bet sakarā ar pēdējiem notikumiem un to, ka firmas vadība tiek turēta aizdomās par dokumentu viltošanu, viena mēneša termiņš, lai atrisinātu visas problēmas, izsauc šaubas.

Sakarā ar to, ka rīt, 1.jūnijā, pilsētas pludmalē un pludmalē «Stropu vilnis» tiks pacelti zilie karogi, par pludmales turpmāko likteni nolēmām painteresēties pie Komunālās saimniecības pārvaldes ekoloģes Inesas Antoševskas. Viņa atzīmēja, ka par «Stropu vilnis» darbības apturēšanu viņai ir zināms, taču jautājums par atpūtas bāzes turpmāko likteni tiks risināts ar pilsētas vadību. Zeme atrodas nomā, tāpēc pašvaldībai ir cerība, ka pludmales teritorija būs pieejama visiem, kas vēlēsies peldēties un sauļoties. Kas notiks ar firmas agrāk piedāvātajiem pakalpojumiem, pagaidām nav zināms.


Написать комментарий