Tirdzniecībā Latvijā nonācis jaunais 'Lexus GS'

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Pagājušajā gadā prezentētais jaunās paaudzes sedans "Lexus GS" ir nonācis Baltijas valstu izplatītāju salonos. Tikai pēc iepriekšēja pasūtījuma vien ir pārdoti jau 35 jaunie modeļi. Tā cena ir no 44 900 eiro (ieskaitot PVN).

Jaunais "GS" atver jauno "Lexus" dizaina filozofijas virzienu, kas izpaužas sportiskākā sānu profilā, priekšdaļas dizainā un interjerā. Bet pilnveidotā pilnā hibrīda tehnoloģija par aptuveni 20% samazina automobiļa degvielas patēriņu un CO2 emisiju.

Kā pirmais ārienes pilnveidojums acīs iekrīt radiatora dekoratīvais režģis, kas atgādina smilšu pulksteņa formas. Jaunais "Lexus GS" kļuvis arī plašāks un drošāks. Pilnveidota arī vadāmība, bremzes un balstiekārta.

Jaunais "Lexus GS" ieguvis virkni jauninājumu – piemēram, bi–LED priekšējos lukturus. Automobiļa salonā atrodas pasaulē līdz šim visplatākais 12,3 collu daudzfunkciju multivides ekrāns. Monitors ar mūsdienīgajām iespējām vadītājam un līdzbraucējam ar "Remote Touch" vadības iekārtas palīdzību atļauj izmantot dažādus ekrānus un rādītājus. Standarta aprīkojumā iekļauta arī braukšanas režīma izvēlnes poga, kas vadītājam nodrošina iespēju pielāgot transmisijas iestatījumus, mainot vadīšanas, dzinēja un šasijas ierīces.

Jaunā "Lexus GS" dzinēju piedāvājumā ir divas versijas – 2,5-litru V6 benzīna dzinējs un jaunā hibrīdpiedziņa. "Lexus GS 450h" ar hibrīdpiedziņu attīsta 343 zirgspēkus, un no nulles līdz simtam tas paātrinās tikai 5,9 sekundēs, vidēji patērējot sešus litrus degvielas uz 100 km. Modelim "GS 250" jauns 2,5-litru V6 benzīna dzinējs nodrošina 230 km/h maksimālo braukšanas ātrumu.

"Lexus GS" ražošana Japānā un Amerikā sākās šogad. Tikai janvārī un februārī vien Japānā tika pārdoti turpat 4 000 "GS" modeļu, kas desmitkārt pārsniedza prognozes. Paturot prātā labos pārdošanas rezultātus un pozitīvo ievērību visā pasaulē, "Lexus" ir rezervējis ierobežotu skaitu jauno sporta sedanu arī Baltijas centrālajai noliktavai, lai nodrošinātu klientiem vienu līdz divu nedēļu piegādi.


Написать комментарий