Tautas fotostudija Ezerzeme-F Olimpiskajā centrā atklāja Daugavpils veltītu izstādi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien Daugavpils Olimpiskajā centrā tika atklāta izstāde „Labdien, Daugavpils!”, kurā tika prezentēti tautas fotostudijas Ezerzeme-F pārstāvju darbi.

Izstādi atklāja vicemērs Vitālijs Azarevičs, kurš novēlēja fotogrāfiem daudz enerģijas, it īpaši lielu pilsētas svētku priekšvakarā, un daudz radošu ideju.

Studijas vadītājs Viktors Savčenko pastāstīja, ka izstādē ir prezentēti aptuveni 50 darbi, kuru autori ir Ezerzemes-F aktīvākie dalībnieki. Protams, izstāde tiek veltīta Pilsētas svētkiem, kas ir sākušies šodien, tieši tas arī noteica izstādes tematiku. Mēneša garumā Olimpiskā centra otrā stāva foajē visi interesenti varēs aplūkot fotogrāfijas, kas attēlo mūsu pilsētas ikdienu un svētkus, pilsētas iedzīvotājus un ainavas.

Pēc Viktora Savčenko vārdiem, izstādes galvenais mērķis ir parādīt Daugavpili, lai pilsētas viesiem par to rastos pareizais priekšstats.

Nesen fotostudija Ezerzeme-F ar lieliem panākumiem prezentēja savu izstādi Lietuvā Visaginas pilsētā, bet jūlijā Daugavpils fotogrāfu darbus redzēs vācu pilsētas Dortmundas iedzīvotāji. No 70 dažādas tematikas darbiem izstādei Vācijā organizatori izvēlējās 34 fotogrāfijas.

Trešdien, 6.jūnijā, Daugavpils 737.dzimšanas dienas svinību ietvaros Latgales centrālajā bibliotēkā tiks atklāta Jura Dunaiska un Sergeja Kuzņecova sporta fotogrāfiju izstāde.
 



Написать комментарий