"Yan's Group Europe", kas ir Viljama Jana vadītās starptautiskās uzņēmumu grupas "Yan's Group" pārstāvniecība Eiropā ar biroju Rīgā, seminārā iepazīstinās Latvijas uzņēmējus ar savu praktisko pieredzi sadarbībā ar vairāku pasaules valstu uzņēmumiem, uzsākot sekmīgu preču eksportu Ķīnā, Honkongā, Japānā, Indonēzijā un citās Āzijas valstīs.

Jans uzskata, ka Latvija un Baltijas reģions ir perspektīvs Eiropas kontekstā, tādēļ šejienes uzņēmumiem ir labas iespējas ieiet Ķīnas un citu Āzijas reģiona valstu tirgos, sadarbojoties ar pieredzējušiem un Eiropas biznesa vidi pārzinošiem partneriem Āzijā.

Pasākumā laikā uzņēmējiem būs iespēja iegūt informāciju par Āzijas tirgu attīstību kopumā, kā arī katras valsts atšķirīgajām tirgus īpašībām. Tāpat uzņēmēji varēs iegūt informāciju un konsultācijas par konkrētā uzņēmuma iespējām atrast savu preču vai pakalpojumu nišu interesējošā valstī.

"Yan's Group Europe" uzņēmējiem Latvijā piedāvā pakalpojumus divās jomās - konsultācijas, tai skaitā specifiskas mārketinga konsultācijas, sekmīgai Āzijas tirgu "iekarošanai", kā arī investīciju piesaisti no vairākām Āzijas reģionālajām bankām uzņēmumu ražošanas apjomu palielināšanai, kas nepieciešama, lai uzsāktu sadarbību ar partneriem lielajās Āzijas valstīs.

Seminārs notiks plkst.14 Tērbatas ielā 73.