“Daugavpils siltumtīkli” atkal tika atzīti par vieniem no labākajiem Latgalē

foto gorod.lv
foto gorod.lv

6.jūnijā Latvijas Darba devēju konfederācija pasniedza trim Daugavpils uzņēmējiem balvu “Labākais darba devējs Latgales reģionā”. Šāda veida balvas konfederācija pasniedz jau piekto gadu.

LDDK ģenerāldirektore Līga Meņģelsone atzīmēja, ka uzņēmējiem nebija vienkārši pārvarēt konkurenci un kļūt par labākiem darba devējiem Latgalē. Rezultātā, balvas saņēma 3 Daugavpils uzņēmumi, kuros ir ņemti vērā visi labākie pārvaldes principi, atrisināti drošas darba vides jautājumi, šādā veidā izdarot lielu ieguldījumu Latgales reģiona uzņēmējdarbībā un attīstībā.

Latgales uzņēmumu apbalvoto vidū trešo gadu pēc kārtas atrodas municipālā AS «Daugavpils siltumtīkli». Pasniedzot balvu vadītājam Mārim Laudiņam, L.Meņģelsone atzīmēja, ka šis uzņēmums ir teicamnieks, kas regulāri kļūst par vienu no labākajiem, kas liecina par to, ka uzņēmums var netikai uzvarēt, bet arī pastāvīgi apliecināt savu statusu.

Pasniedzot uzņēmumam «Daugavpils siltumtīkli» Goda rakstu par veiksmīgu piedalīšanos ilgtspējas indeksa piešķiršanas programmā un labiem rezultātiem darba vides jomā, konfederācijas pārstāvji atzīmēja, ka minētais pašvaldības uzņēmums ir paraugs visiem pārējiem.

Pasniedzot balvu otrajam uzņēmumam – АS “Lokomotīvju remonta rūpnīca” - L.Meņģelsone atzīmēja, ka tas ir spēcīgs uzņēmums, kas nodrošina ar darbu lielu pilsētas un reģiona iedzīvotāju skaitu, iegulda līdzekļus tehnoloģiju attīstībā un attīsta jaunus produktus.

Kā arī balvu par labas pārvaldes principu ievērošanu un uzņēmējdarbības attīstību pasniedza uzņēmumam “Ditton pievadķēžu rūpnīca”, bez kuras, pēc L.Meņģelsones domām, Daugavpili būtu grūti iedomāties.


Написать комментарий