Vitālijs Azarevičs: Sūdzības par Stomatoloģiskās poliklīnikas ārstu darbu nav saņemtas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pagājušajā nedēļā portāls Gorod.lv publicēja daugavpilietes vēstuli, kura gandrīz divu nedēļu laikā nevarēja pierakstīt savu 4 gadu vecu dēlu pie bērnu stomatologa.

Pēc sašutušās mātes vārdiem, mazus pacientus pie ārsta sāk pierakstīt septiņos no rīta, bet aptuveni plkst.7:10 taloniņu pie ārsta vairs nav. Pilsētas stomatoloģijas Bērnu nodaļas vecākā medmāsa atspēkoja šo informāciju, paskaidrojot, ka ārsti pieņem pacientus visu dienu un taloniņu vienmēr visiem pietiek. Šī stāsta detaļas var izlasīt ŠEIT:

Pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs, kurš ir medicīnas jomas kurators Daugavpilī, Gorod.lv pastāstīja, ka pretenzijas un sūdzības sakarā ar stomatoloģijas darbu no pilsētniekiem līdz šim laikam nebija saņemtas. Vēl vairāk, Azareviča kungs augsti novērtē Daugavpils stomatoloģiskās poliklīnikas valdes locekļa Vaclava Jasvina kvalitatīvu darbu. Pēc vicemēra viedokļa, tieši pateicoties viņa vadībai šī iestāde darbojas precīzi un saskaņoti.

Uz jautājumu, vai pašvaldība plāno apmaksāt to vecāku rēķinus, kuriem neizdevās tikt pie bezmaksas zobārsta un viņi bija spiesti griezties pie bērnu privātārsta, Vitālijs Azarevičs atzīmēja, ka šāda veida problēmas risina nevis viņš, bet pilsētas domes Finanšu komiteja. Ja radīsies kādi konkrēti priekšlikumi šajā sakarā vai sakarā ar poliklīnikas darba uzlabošanu, viņš kopā ar domes kolēģiem ir gatavs tos izskatīt.


Написать комментарий