Riannai 17. tetovējums – šoreiz vanags uz kājas

foto personīgais arhīvs
foto personīgais arhīvs

Populārā dziedātāja Rianna ne dienu neizlaiž, par sevi neatgādinot, un starp saviem jaunākajiem sasniegumiem viņa fanus informē par kārtējo tetovējumu uz ķermeņa – šoreiz tas ir ēģiptiešu stilā ieturēts vanags uz Riannas kājas.

"Vanags - tā ir gaisma, kas mirdz tumsā! Viņi nekad neaizver acis pat tad, kad guļ," savu zīmējuma izvēli Twitter profilā pamato dziedātāja.

24 gadus vecajai dziedātājai šis ir jau septiņpadsmitais tetovējums. Iepriekš viņa uz savu ķermeņa bija uztetovējusi mazu galvaskausiņu ar sarkanu lentīti; tāpat Riannai uz kreisās rokas ir ģitāras attēls, nošu zīmes uz pēdas, uzraksti Love un Shhhh uz pirkstiem, zivju - viņas zodiaka zīmes - attēls aiz auss, kā arī neliela zvaigznīte uz kreisās auss.

Tāpat dziedātājas ķermeni rotā pagara lūgšana sanskritā, kas uztetovēta uz viņas muguras, zem kreisās krūts arābu valodā uzraksts "Dievs - tā ir brīvība", dzimšanas datums ar romiešu cipariem uz kreisā pleca, stilizēts pūķis uz labās rokas, izkaisītas zvaigznītes uz lāpstiņām, mazas pistolītes un vēl daži tetovējumi.

Lai gan Rianna lepojas, ka ar šiem tetovējumiem kļūst tikai daiļāka, psihiatri, kas pēdējā laikā aizvien biežāk komentē dziedātājas uzvedību, gluži tā vis neuzskata.

Viņi atgādina, ka viens no būtiskākajiem iemesliem, kāpēc cilvēki aptetovē ādu, ir sava ķermeņa nepieņemšana, par ko Riannas gadījumā liecina arī hipertofētā vēlme visu laiku atkailināt savu ķermeni un uzkrītoši tīksmināties par pašas seksīgumu.


Написать комментарий