Keitija Perija atzīst, ka karjera izjaukusi viņas laulību

foto kovideo.net
foto kovideo.net

Lai arī tikai pirms pusgada britu komiķis un aktieris Rasels Brends iesniedza tiesā prasību šķirt laulību ar dziedātāju Keitiju Periju, dziedātāja līdz šim izvairījusies atklāt iemeslus, kuru dēļ pāris nolēmis dzīvot šķirti.

Jaunā dokumentālā filma par K.Periju Part of Me, kura pie skatītājiem nonāks jūlijā, atklāj, ka laulība izjukusi dziedātājas aizņemtības dēļ. Proti, K.Perijas koncerttūres grafiks bijis tik intensīvs, ka beigās viņas nemitīgā aizņemtība pielikusi punktu pāra attiecībām.

„Tā pasaka, kas man bija, man neder,“ sacījusi dziedātāja, atzīstot, ka nācies izvēlēties starp karjeru un personisko dzīvi. „Es darīju visu, ko varēju, taču tomēr cietu neveiksmi,“ K.Perijas teikto citē izdevums People.

Kā zināms, 27 gadus vecā K.Perija ar R.Brendu iepazinās filmas Get me to the Greek filmēšanās laukumā un saderinājās 2009.gada decembrī – trīs mēnešus pēc attiecību sākšanas. Pāris apprecējās 2010.gada oktobrī Indijā, taču jau pēc 14 mēnešiem R.Brends pieprasīja šķiršanos. Lai arī abu laulība tika šķirta šī gada februārī, saskaņā ar Kalifornijas štata likumu, kas paredz sešu mēnešu pārdomu laiku, laulātie būs oficiāli šķirti tikai jūlijā.

Jaunā dokumentālā filma Part of Me stāsta par dziedātājas skatuves gaitām, karjeras sākumu, kā arī atklāj dziedātājas un komiķa attiecību aizkulises.


Написать комментарий