Nedēļas nogalē noslīkuši septiņi cilvēki

foto donmillereducation.com
foto donmillereducation.com

Karstajā nedēļas nogalē Latvijā kopā noslīkuši septiņii cilvēki - četri sestdien, bet vēl trīs svētdien, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Kāds 48 gadus vecs vīrietis noslīcis Burtnieku novadā Gaujā, Valkas novadā cilvēks noslīcis Zāģeru ezerā, kā arī glābējiem kopā ar Krasta apsardzes dienestu bija jāmeklē kāds gados jauns kaitsērferis, kurš pazudis jūrā Klapkalnciemā. Svētdien no ūdens Daugavpilī Daugavā izvilktas iepriekš noslīkušas apmēram 50 gadus vecas sievietes mirstīgās atliekas.

Jau vēstīts, ka sestdien glābēji no ūdens izcēluši četrus noslīkušos. Jūrmalā Lielupē noslīkusi kāda, pēc mediķu sniegtās informācijas, 73 gadus veca sieviete, Viļakas novadā - vīrietis, bet vēl divi noslīkuši vīrieši atrasti Saldus novadā - Lutriņu pagastā un Saldus ezerā. Noslīkušie vīrieši bijuši vecumā aptuveni no 30 līdz 50 gadiem.

Šogad no ūdenskrātuvēm VUGD ugunsdzēsēji glābēji izcēluši jau 76 noslīkušus cilvēkus, tostarp 21 – jūlijā. Faktiskais noslīkušo cilvēku skaits varētu būt lielāks, jo VUGD statistikā tiek reģistrēti tikai tie gadījumi, kad uz notikuma vietu izbraucis VUGD.

Jau vēstīts, ka šī nedēļas nogale ir viena no siltākajām pēdējo divu gadu laikā, temperatūrai daudzviet pieturoties virs 30 grādu atzīmes.
 


Написать комментарий