Brīdina par viltotām biļetēm uz Lady Gaga koncertu

foto ladygagagalore.com
foto ladygagagalore.com

Lady Gaga kocertu rīkotāji Baltijas valstīs, koncertaģentūra FBI, iesaka uzmanīties un nekādā gadījumā neiegādāties Lady Gaga koncerta biļetes no rokas, bet pirkt tās tikai no oficiālā koncerta biļešu izplatītāja "Ticketpro".

Koncerta biļetes nopērkamas "Ticketpro" biļešu kasēs MAXIMA XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī vairākos tirdzniecības centros Rīgā un internetā www.ticketpro.lv. Pilns tirdzniecības vietu saraksts atrodams "Ticketpro" mājas lapā.

"Ticketpro" pārstāvis Latvijā Uģis Liepiņš skaidro: "Šobrīd mūsu rīcībā nodotas aptuveni 40 viltotas koncerta biļetes, kuras pircēji iegādājušies caur sludinājumiem - no rokas. Dažos gadījumos biļetei līdzi iedots arī viltots "Maxima" veikala čeks, tā ar viltu radot priekšstatu, ka biļete ir īsta, jo "Maxima" veikalu Informācijas centros tiešām atrodas "Ticketpro" biļešu kases. Mēs vēlamies uzsvērt, ka, iegādājoties biļetes no rokas, pastāv augsts risks nopirkt viltojumu."

Lai arī viltotā biļete var izskatīties ļoti līdzīga oriģinālajai, pie ieejas norises vietā visas koncerta biļetes tiks skenētas un apmeklētājiem ar viltotām biļetēm ieeja tiks liegta.

Ja par iegādāto biļeti radušās šaubas, lūdzam savlaicīgi sazināties ar biļešu izplatītāju - firmu "Ticketpro".

Pieckārtējās "Grammy" balvas ieguvējas Lady Gaga koncerts Mežaparka estrādē norisināsies jau nākamnedēļ, 23.augustā. "Ticketpro" biļešu kasēs, kā arī interneta lapā www.ticketpro.lv biļetes pieejamas sākot no 29 latiem.


Написать комментарий