Sālsmaizes svētki Medņevas tautas namā

foto vilaka.lv
foto vilaka.lv

18.augustā Medņevas tautas nama pašdarbnieki un vadītāja Skaidrīte Šaicāne tuvus un tālus ciemiņus aicināja uz Sālsmaizes svētkiem, jo tika atklāta tautas nama jaunā piebūve, informē Viļakas novada pašvaldība.

Medņevas tautas nama svinīgajā ceremonijā lentu pārgrieza Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, SIA „Rufs” vadītājs Zintis Vībāns un Medņevas pagasta pārvaldes vadītājs Pēteris Pravs.

Jaunās piebūves un lielās zāles telpas iesvētīja Viļakas Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcas prāvests ,OFMCap.Jāzeps Kornaševskis.

Klātesošos ar savām dziesmām priecēja vokālais ansamblis „Melodija”, Raivita Raginska, Vilis Cibulis un Rūta Cibule, Medņevas etnogrāfiskais ansamblis.

Medņevas tautas nama rekonstrukcija (ar piebūvi) Nr.11-07-L32100-000 169 tika veikta dažu mēnešu laikā. Projekts tika iesniegts Lauku atbalsta dienestā, tika novērtēts un piešķirts finansējums. Viļakas novada līdzfinansējums ir 18,6 tūkstoši Ls. Piebūvē tagad ir mūsdienīgas tualetes, foajē,vadītājas darba kabinets, garderobe. Lielajā zālē un uz skatuves tika nomainīta grīda. Projekta ietvaros tika iegādāta apskaņošanas sistēma.Tautas namā ir jauna apkures sistēma un elektroinstalācija.


Написать комментарий