Radiostacijai Radio SWH+ Daugavpilī ir nomainījusies vadība

Radiostacija Radio SWH+ pastāv Latvijā jau vairāk nekā 17 gadus, bet Daugavpilī tā sāka darboties tikai no pagājušā gada. Līdz šim apraides zonā atradās tikai galvaspilsēta un tās apkaime, kā arī kurortpilsēta Jūrmala. Šobrīt otrajam pēc summārās popularitātes apraides tīkliem Latvijā ir divi reģionālie biroji Latgalē: mūsu pilsētā un Rēzeknē, kā arī birojs Liepājā.

Nesen Radio SWH+ Daugavpils birojā notika vadības maiņa. Kā pastāstīja Gorod.lv, attīstības nodaļas vadītāja Tatjana Smujane, Daugavpils birojam tagad parādīsies ne tikai jauns vadītājs, bet arī jauna adrese, kā arī jauni tālejošie radošie plāni. Turklāt šodien, 31 augustā, Daugavpili gatavojas apmeklēt kupls pārstavju skaits no Rīgas radiostacijas. Līdz šim Radio SWH+ direktora amatu ieņēma Natālija Saveļjeva.

Tagad Radio SWH ir daļa no īru holdinga grupas Communicorp Group Ltd, kuras sastāvā ietilpst 39 radiostacijas astoņās Eiropas valstīs. Šī holdinga grupa pieder īru mediju magnātam un miljardierim Denisam O' Braenam.

Latvijas un Igaunijas teritorijā darbojas trīs holdinga radiostacijas: SWH raida latviešu valodā, SWH+ krievu valodā, bet SWH Rock – latviešu, krievu un angļu valodā.


Написать комментарий