Tuvākajā laikā kļūs zināms, kad tiks atsākta Ruģeļu pamatskolas un 10.vidusskolas renovācija

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Kā jau tika ziņots, nesen renovācijas projekta ietvaros tika atsākti darbi vairākās Daugavpils skolās, sakarā ar kuriem pašvaldība bija izsludinājusi jaunus iepirkumus pēc līguma laušanas ar firmu „Svente Holdings”. Šobrīd jau ir atsākti darbi Krievu vidusskola-licejā, nākamnedēļ sāksies jumta remontdarbi 6.vidusskolā.

Drīzumā tiks atsākti darbi 12.vidusskolā, pēc tam – 1.speciālajā skolā un 16.vidusskolā. Darbu veikšanu Ruģeļu pamatskolā un 10.vidusskolā kavē sakarā ar konkursa rezultātiem saņemtā sūdzība. Kā jau tika ziņots, sūdzības saņemšanas dēļ remontdarbi skolās varētu tikt atlikti vismaz uz pusotru mēnesi. 

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka pirms dažām dienām Iepirkumu uzraudzības birojam vajadzēja izskatīt minēto sūdzību, ja tā tiks atzīta par nepamatotu, firma uzvarētājs drīzumā varēs sākt darbu veikšanu. 

Attiecībā uz pārējām skolām, kurās darbi palika nepabeigti, - 13. un 15.vidusskolā, Logopēdiskajā internātpamatskolā, 11.pamatskolā – ir pieņemts lēmums par nepieciešamā darba apjoma samazināšanu un atlikušo eirofonda līdzekļu izmantošanu, tāpēc tuvākajā laikā tiks izsludināti jauni iepirkumu konkursi par darbu veikšanu minētajās skolās.
 


Написать комментарий