Rēzeknes māmiņu klubs aicina uz Topošo māmiņu skolu!

foto māmiņu klubs
foto māmiņu klubs

Rēzeknes Māmiņu klubs sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi aicina uz Topošo māmiņu skolu. Kursā iekļautas astoņas lekcijas, kuras vada ārsts – ginekologs, vecmāte, psihologs, kā arī firmas, kas piedāvā noderīgas lietas topošajām māmiņām un viņu gaidāmajiem mazuļiem, informē Rēzeknes pašvaldība.

Topošo māmiņu skolā Jūs apgūsiet zināšanas par grūtniecību, dzemdībām un pēcdzemdību periodu, kā arī uzzināsiet par jaundzimušā bērniņa aprūpi un saskarsmi ar mazuli.

Topošo māmiņu skolas jaunā programma:

19. septembrī plkst. 14.00 – vecmāte Edīte Lubāne stāstīs par izmaiņām sievietes organismā grūtniecības laikā, kā arī par dažādiem sarežģījumiem, kuri var rasties grūtniecības laikā.

26. septembrī plkst. 14.00 un 17. oktobrī plkst. 14.00 – psihologs Alīna Gailuma stāstīs par psiholoģiskajām izmaiņām grūtniecības laikā. Lekcijas mērķis – sievietes iekšējās harmonijas stabilizēšana, bažu un nemiera kliedēšana, negatīvu emociju un baiļu par grūtniecību novēršana. Lekciju forma ir saruna ar mākslas terapijas metodes pielietošanu.

3. oktobrī plkst. 14.00 un 10. oktobrī plkst. 14.00 – ginekologs Andrejs Ivanovs stāstīs par gatavošanos dzemdībām, par dzemdību norisi, par pretsāpju līdzekļu izmantošanu dzemdību laikā, par dažādiem sarežģījumiem dzemdību laikā un ķeizargrieziena operāciju, kā arī pastāstīs par ģimenes dzemdībām, pēcdzemdību kontracepciju un mazuļa barošanu ar krūti.

24. oktobrī plkst. 14.00 un 31. oktobrī plkst. 14.00 – vecmāte Žanna Ivanova pastāstīs par dzemdību posmiem, par mazuļa barošanu ar krūti, jaundzimušā attīstību un citām interesantām tēmām.

7. novembrī plkst. 14.00 – bērnu preču veikala „Princese” pārstāvis pastāstīs par pareizu apģērba izvēli jaundzimušajiem un citām vajadzīgām lietām gan māmiņām, gan viņu mazuļiem. Palīdzēs ar ieteikumiem mazuļa pūriņa iegādei.

Šīs lekcijas Jūs varat apmeklēt jebkurā grūtniecības periodā. Aiciniet līdzi arī topošos tēvus.

Pirmā lekcija Topošo māmiņu skolā notiks trešdien, 19. septembrī plkst. 14.00 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā pie pilskalna (Krasta ielā 31).

Aicinām visas topošās un esošās māmiņas. Lūgums iepriekš pierakstīties pa tālr. 26242154 vai komentāros. Vienas nodarbības cena 1,00 Ls.


Написать комментарий