Kā skaidro „AB Holding" prezidents Abdulmuslimovs, uzņēmums ir nolēmis pakāpeniski atteikties no līdzdalības uzņēmumos, kuru darbība nekā nav saistīta ar holdinga pamatbiznesu - pārtikas ražošanu un pārstrādi.

"Šajās nozarēs esam sevi pierādījuši kā stabili spēlētāji un nākotnē visus spēkus uz uzmanību vēlamies koncentrēt tikai šajā virzienā," norāda uzņēmuma prezidents.

"AB Holding" pārtikas ražošanas un pārstrādes uzņēmumi eksportē zivju un gaļas produkciju uz 37 valstīm un 2011.gadā to apgrozījums pārsniedzis vairāk nekā 50 miljonus latu.

Holdinga mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka holdingā ietilpst tādi pārtikas ražošanas uzņēmumi kā "Rēzeknes gaļas kombināts", "Daugavpils gaļas kombināts", SIA "Karavela", "Ventspils zivju konservu kombināts" un citi.

Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" datu bāzē pieejamā informācija liecina, ka Abdulmuslimovam "AB Holding" pieder 0,10%, bet 18 citām sabiedrībām pieder katrai pa 5,55% uzņēmuma kapitāla.

Starp "AB Holding" ir portāla "puaro.lv" administrētājs SIA "Freedomlab", kuras pārvaldes institūcijās darbojas Liepnieks, SIA "Skonto FC", jau minētie pārtikas uzņēmumi un citas sabiedrības.