Tika papildināts Eiropas augstskolu saraksts, kurā var studēt DU studenti

foto du.lv
foto du.lv

Daugavpils universitāte vairākus gadus aktīvi piedalās Mūžizglītības programmā „Erasmus” un piedāvā saviem studentiem jaunas studiju iespējas dažādās Eiropas valstīs.

Kā zināms, minētās programmas mērķis ir veidot vienotu Eiropas izglītības telpu, dodot jauniešiem iespēju apmainīties ar zināšanām un pieredzi. Pieteikties programmai var jebkurš DU students, kas ir pabeidzis pirmo kursu. Semestra garumā studenti studē vai iziet praksi vienā no Eiropas Savienības dalībvalstu augstskolām un saņem stipendiju vismaz 500 eiro mēnesī.

Minētais Eiropas augstskolu saraksts, kurā var studēt DU studenti, nesen tika papildināts ar vēl vienu augstskolu - Rijekas Universitāti, kas atrodas Horvātijā.

Septembra sākumā „Erasmus” programmas ietvaros Daugavpils universitātes delegācija apmeklēja šo seno pilsētu, un vizītes laikā tika parakstīta vienošanās par sadarbību ar Rijekas Universitātes Ekonomikas fakultāti.

Tagad Daugavpils universitātes topošie bakalauri un maģistri, kas studē ekonomiku, var iegūt zināšanas vai iziet praksi Horvātijā.


Написать комментарий