Balvenieši piedalīsies investīciju forumā Daugavpilī

foto ecofabrika.lv
foto ecofabrika.lv

Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu 20., 21.septembrī projekta Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam projekta „Uzņēmējdarbības attīstības kapacitātes veicināšana Latgales – Utenas pārrobežu reģionā / akronīms Region Invest” ietvaros organizē starptautisku investīciju forumu „Latgale – Eiropas Savienības Austrumu vārti” Daugavpilī.

 Foruma programmā paredzētas prezentācijas par Latgales reģionu šodien, tā attīstības perspektīvām, par Daugavpili kā iespēju pilsētu, par investīciju vidi Latgalē Latvijas kontekstā, izmaiņām pēdējo gadu laikā, paredzēti lielāko rūpniecisko investīciju objektu un ražošanas uzņēmumu apmeklējumi, jauno uzņēmēju tikšanās biznesa inkubatorā „Ideju viesnīcā”, kā arī viesošanās nozīmīgākajā investīciju objektā Daugavpilī – lidostā.

Foruma ietvaros Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks Latgales uzņēmumu izstāde. Balvus šajā izstādē pārstāvēs un savus produktus prezentēs SIA „Eco fabrika”. „Stendā piedāvāsim trikotāžas izstrādājumus – cimdus, džemperus, jakas, mēteļus un bērnu apģērbus”, ar piedāvājumu iepazīstina uzņēmuma vadītājs Guntars Šults. Viņš uz forumu dosies ar mērķi meklēt sadarbības partnerus un gūt jaunas idejas turpmākajam darbam.

"Eco Fabrika" savu darbību uzsāka 2011.gada februārī ar trikotāžas izstrādājumu ražošanu. Šobrīd uzņēmums ražo izstrādājumus pēc pasūtītāja veiktajiem aprēķiniem pavasara/vasaras kolekcijām, kā arī, sadarbojoties ar Latvijas dizaineriem un uzņēmumiem, izstrādā viņu kolekciju prototipus, informē Balvu novada pašvaldība.


Написать комментарий