Uzņēmējs S.Simonovs: Vēlētos forumā uzzināt, kas mūs gaida tuvākajā nākotnē

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Otrajā Starptautiskajā investīciju forumā, kas norisinās Daugavpilī 20. un 21.septembrī, piedalās arī vietējie biznesmeņi. Par to, kas tiek gaidīts no pasākuma, portāls Gorod.lv aprunājās ar firmas „LatInSoft” valdes priekšsēdētāju Sergeju Simonovu.

„Mani interesē, kādas tēmas tiks apspriestas. Esošā situācija man ir zināma, tāpēc vēlētos uzzināt, kas mūs gaida tuvākajā nākotnē. Forumā tika prezentēta mūsu pilsēta, tika izteiktas dažādas idejas. Ir interesanti satikt jaunus cilvēkus, ar kuriem var nodibināt kontaktus”, - atzīmēja uzņēmējs.

S.Simonovs pastāstīja, ka viņš bija piedalījies arī pirmajā forumā un pārliecinājies, ka ir vērts apmeklēt otro. Runājot par foruma ieguvumiem, uzņēmējs atzīmēja, ka investīciju forums nav tirdzniecības izstāde, kur var visu uzreiz nopirkt vai pārdot, foruma mērķis ir attīstība un informācijas sniegšana.

„Mūsu firmu kā iespējamie partneri interesē Rietumeiropas valstis un ASV, kuru pārstāvju forumā nav īpaši daudz. Tomēr uzaicināto pilsētas administrāciju pārstāvju un uzņēmēju piedalīšanās nāks Daugavpilij par labu”, - norādīja S.Simonovs.

Uzņēmējs paziņoja, ka, viņaprāt, varētu izveidot skaidrāku sekciju specializāciju, piebilstot, ka tas ir tikai otrais šāda veida forums Daugavpilī, tāpēc tā rīkotāji ņems vērā iegūto pieredzi, uzlabojot nākamos pasākumos.


Написать комментарий