Sociālo lietu pārvalde aicina daugavpiliešus izņemt talonus pēc plkst.15:00

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Nesen pilsētas plašsaziņas līdzekļos izskanēja informācija, ka Sociālo lietu pārvaldē veidojas garas rindas, jo vairāki interesenti griežas pēc taloniem pie sociālā darbinieka.

Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Svetlana Gavrilova paskaidroja, ka tāda ir cilvēku psiholoģija un rindas valsts iestādēs bijušas vienmēr. „Padomju laikā cilvēkiem izveidojies ieradums, ka, lai tiktu uz pieņemšanu slimnīcā, bankā vai sociālo lietu iestādē, jāierodas laikus. Astoņos no rīta pie mums parasti ir ažiotāža, bet pēc plkst.15:00-16:00 Sociālo lietu pārvaldē gandrīz nav apmeklētāju.

Jebkurā gadījumā problēmas pastāv, un mēs cenšamies tās atrisināt. Piemēram, Ķīmiķu mikrorajona daudzus jautājumus iedzīvotāji var atrisināt, griežoties pie mūsu speciālista, kas pieņem iedzīvotājus Šaurā ielā 28. Neatkarībā no cilvēka sociālā statusa, Daugavpilī iespējams saņemt 47 pabalstu un atvieglojumu veidus, jo mūsu uzdevums ir maksimāli atvieglot pilsētnieku dzīvi”, - pastāstīja Gavrilovas kundze.

Daugavpils Sociālo lietu pārvaldes darbinieki cer, ka nākamgad viņi atradīsies plašākās telpās, kurās būs ērtāk gan apmeklētājiem, gan personālam. Jāmin, ka palīdzību meklējušo cilvēku skaits mūsu pilsētā pēdējā laikā arvien pieaug – jūtamas finanšu krīzes sekas, pieaudzis arī to cilvēku skaits, kuri griezās pie sociālā darbinieka pirmoreiz.


Написать комментарий