Par A.Stalidzāna atbrīvošanu no amata 1

foto rezekne24.lv
foto rezekne24.lv

Piektdien, 26. oktobrī, Rēzeknes pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu atbrīvot no amata Rēzeknes pilsētas domes pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieku Aivaru Stalidzānu, informē Rēzeknes pašvaldība.

Šāds lēmums tika pieņemts sakarā ar to, ka A. Stalidzāns ir rupji pārkāpis  Darba līguma punktus, kā arī nav pienācīgi pildījis amata aprakstā noteiktos pienākumus, kur noteikts, ka priekšnieka pienākums ir nodrošināt savlaicīgu juridisko un fizisko personu iesniegumu un sūdzību izskatīšanu, attiecīgu lēmumu pieņemšanu pārvaldes kompetencē esošajos jautājumos. Tika pārkāpts punkts 6.2., kas nosaka, ka priekšnieka darbs saistīts ar padotajiem darbiniekiem, viņu darba organizāciju un kontroli, 4.2.punkts, kas nosaka, ka priekšnieks atbild par policijas uzdevumu izpildi. A.Stalidzāns, pildot amata pienākumus, ir rīkojies prettiesiski un ar savu prettiesisko rīcību ir zaudējis darba devēja uzticību pildīt šī amata pienākumus.

Aivars Stalidzāns uzsāka darbu Pašvaldības policijā 1996.gadā kā inspektors. 2009.gada janvārī tika iecelts par Pašvaldības policijas priekšnieku.

Līdz jauna Pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieka iecelšanai amatā šos amata pienākumus veiks Pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieka vietniece Sandra Grigale.


Написать комментарий

Kaut-kas ne visai ir saprotams,liekas ka nesadzīvoja ar Rēzeknes politisko vadību,it īpaši ar Rēzeknes priekšsēdētāju,vai amats ievajadzējās citam.