Vācijai tika izdotas 1961.gadā un 1986.gadā dzimušas sievietes. 1961.gadā dzimušo sievieti Vācijas kompetentās iestādes starptautiskā meklēšanā bija izsludinājušas par nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu, kas notika 2010.gadā. Sieviete no pagaidām nenoskaidrotām personām kopsummā saņēmusi noziedzīgu darbību rezultātā iegūtus gandrīz 28 000 eiro. Vēlāk viņa šo summu noņēma no konta skaidrā naudā un nodeva pagaidām nenoskaidrotu personu rīcībā.

Savukārt otra sieviete tika meklēta par viltotu maksāšanas līdzekļu izmantošanu 2009.gada februārī, kad kopā ar līdzdalībniekiem ar viltotu kredītkarti maksāja par dažādām precēm vairākās degvielas uzpildes stacijās Berlīnes pilsētas apkārtnē. Kopumā nodarītie materiālie zaudējumi ir ap 6 700 eiro (4708 latiem).

Lēmumu par šo personu izdošanu Vācijas iestādēm pieņēma Ģenerālprokuratūra šā gada novembrī pēc Vācijas iestāžu izdotajiem Eiropas apcietinājuma lēmumiem.

Šā gada pirmajā pusgadā saskaņā ar Ģenerālprokuratūras lēmumiem Vācijai ir nodotas 10 personas. Saskaņā ar Latvijas iestāžu pieņemtajiem Eiropas apcietinājuma lēmumiem no Vācijas uz Latviju ir nodotas 17 starptautiskā meklēšanā izsludinātas personas.