Apbalvos Latvijas labākos ķīmijas un dabaszinātņu skolotājus

foto chemistry.about.com
foto chemistry.about.com

Piektdien paredzēts apbalvot 17 labākos Latvijas ķīmijas un dabaszinātņu skolotājus.

Emīlijas Gudrinieces vārdā nosaukto balvu no Latvijas Zinātņu akadēmijas saņems Ogres Valsts ģimnāzijas skolotāja Ilze Pomere.

AS "Grindeks" fonds "Zinātnes un izglītības atbalstam""pasniegs apbalvojumus Sarmītei Dreijaltei no Cēsu Valsts ģimnāzijas, Ludmilai Čudarānei no Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolas, Harijam Misjunam no Krāslavas Valsts ģimnāzijas un Evi Kūriņai no Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas.

Savukārt AS "Olainfarm" apbalvojumus saņems Alla Juzefoviča no Liepājas 12.vidusskolas, Jevgēnija Varganova no Rīgas V.Ostvalda vidusskolas, Roberts Višs no Rīgas Valsts vācu ģimnāzijas.

Tatjana Šuļga no Salaspils 2.vidusskolas un Inese Zīrupa no Saldus 1.vidusskolas saņems Latvijas Organiskās sintēzes institūta apbalvojums.

SIA "Sakret" apbalvos skolotāju Tatjanu Sahno no Rīgas Purvciema vidusskolas, savukārt AS "Rautakesko" apsveiks Agritu Veidi no Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas.

Īpašus apbalvojumus sagādājuši arī Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes (MLĶF) institūti. Tā Organiskās ķīmijas tehnoloģijas institūts sveiks Irinu Vdoviču no Rīgas Valsts tehnikuma un Lauru Fjodorovu no Āgenskalna Valsts ģimnāzijas,  Lietišķās ķīmijas institūts apbalvos Vjačeslavu Korotinu no Rīgas 40.vidusskolas.

Savukārt Svetlana Curbunova saņems Polimērmateriālu institūta apbalvojumu, savukārt Līvija Tomiņa no Madonas Valsts ģimnāzijas - Silikātu materiālu institūta apbalvojumu.

Apbalvošana plānota seminārā, kas tiek rīkots ķīmijas un dabaszinātņu skolotājiem "Ķīmija kā prioritāte".


Написать комментарий