Mazos daugavpiliešus Ziemassvētku priekšvakarā teātrī izklaidēs īsts Salavecis 3

foto ukrainakurort.com.ua
foto ukrainakurort.com.ua

Ziemassvētki un Jaunā gada sagaidīšana ir gaidāmākie un iemīļotākie svētki. Katrs no mums, neatkarībā no vecuma un sociālā statusa, šajā laikā cer uz dāvanām un tic brīnumam, bet visvairāk brīnumu gaida bērni.

Šogad Ziemassvētku priekšvakarā maziem daugavpiliešiem un pilsētas viesiem pārsteigumu sagādās Daugavpils teātris, kurš piedāvās viņu uzmanībai iestudējumu „Pauka un Šmauka Ziemassvētki”.

Pēc galvenā režisora Oļega Šapošņikova vārdiem, tā būšot nevis parasta pasaka, bet bilingvālais svētku koncerts. „Mēs apzināti nolēmām nedalīt mūsu bērnu auditoriju uz krieviem un latviešiem. Šogad, kā parasti pirms Ziemassvētkiem, mēs sarīkosim bērnu svētkus ar Salaveča vai Santa Klausa piedalīšanos”, - pastāstīja režisors.

Šo bilingvālo koncertu vidū viens būs ļoti īpašs pasākums. Svētdien, 23.decembrī, plkst.12:00 Ziemassvētku koncertā piedalīsies slavenais Salavecis no Ustjugas, kurš ieradīsies uz Daugavpils teātrī rīkoto pasākumu.

„Pauka un Šmauka Ziemassvētki” nav Daugavpils publikai zināmā stāsta par palaidnīgiem zaķīšiem kopēšana, tas būs jauns iestudējums, kurā vieni no galvenajiem varoņiem būs mūsu publikai labi zināmi jautri zaķīši.


Написать комментарий

Kāpēc Sala vecis.Tā jau ir Krievijā, šis Sala vecis. Latvijā ir Ziemassvētku vecītis. Daugavpilij vajag pagriezt skatu Latvijas virzienā.

Lapa: Kāpēc Sala vecis.Tā jau ir Krievijā, šis Sala vecis. Latvijā ir Ziemassvētku vecītis. Daugavpilij vajag pagriezt skatu Latvijas virzienā.

nu nevajag pārspīlēt! Sala vecis dzīvo visa Latvijā, pat vēstules gaida www.sala-vecis.lv!

Kāda starpība Sala vecis, vai Ziemassvētku vecītis, ka tikai būtu spējīgs ar bērniem arī latviešu valodā parunāties...

Написать комментарий