Par personas noslepkavošanu Rēzeknes novadā aizturēts vietējais iedzīvotājs

foto gorod.lv
foto gorod.lv

8.decembrī policijā saņemta informācija par to, ka Rikavas pagastā kādā dzīvojamā mājā uz grīdas atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – pamatīgi sasitumi. Noskaidrots, ka bojā gājušais esot kāds 1977.gadā dzimis Rēzeknes novada iedzīvotājs, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Policijas darbinieki uzsākuši operatīvus meklēšanas pasākumus, kā rezultātā tajā pat dienā uz aizdomu pamata par izdarīto noziegumu aizturējuši kādu vietējo iedzīvotāju, 68 gadus vecu vīrieti. Turpinot izmeklēšanu tika noskaidroti apstākļi, pie kuriem notika noziegums un šie apstākļi ir tādi paši kā lielākai daļai līdzīgo notikumu – kopīgi lietojot alkoholiskus dzērienus, starp personām izcēlies konflikts, kā rezultātā pielietots fizisks spēks ar letālām sekām.

Aizturētais savu vainu izdarītajā atzina, agrāk sodīts nebija. Pēc Krimināllikuma 116.panta (slepkavība) uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem.


Написать комментарий