Ē.Mekšs ir atvaļinājumā, tramvaju sliežu nomaiņa Daugavpilī atpaliek no grafika

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šī gada 10.decembrī kārtējā preses konferencē Daugavpils pilsētas domē vicemērs Līvija Jankovska paziņoja, ka tiek turpināti tramvaju sliežu nomaiņas darbi eiroprojekta ietvaros, tomēr termiņi atpaliek no agrāk noteiktā grafika. Vicemērs paskaidroja, ka darbu veikšanu kavē piegādātāji, ir arī citas nianses, kuras savukārt saistītas ar komunikācijām, sakarā ar kurām radās papildus jautājumi.

Atgādināsim, ka oktobra beigās „Tramvaju uzņēmuma” vadītājs Ēvalds Mekšs ziņoja, ka novembra vidū būvnieki veiks sliežu ielikšanu tramvaju sliežu divos rekonstruētajos posmos Daugavpilī, un tramvaji atkal kursēs abos virzienos. Tika ziņots, ka ziemā varēs izmantot arī jaunus sliežu posmus, jo viss to ielikšanai nepieciešamais jau iegādāts.

L.Jankovska paziņoja, ka šogad ar projekta īstenošanu saistītajām problēmām jābūt atrisinātam. 10.decembrī notiks kārtējā tikšanās ar būvniekiem un tās gaitā darbu veicējiem jānosauc precīzs datums, kad rekonstruējamos posmos tiks ieliktas sliedes.

Vicemērs atzīmēja, ka par pārrunu rezultātiem žurnālistus informēs Ē.Mekšs, kurš šobrīd atrodas atvaļinājumā. L.Jankovska lika saprast, ka minētais fakts nekādā veidā neietekmēs projekta ietvaros veicamo darbu apspriedi.


Написать комментарий