Daži pieņemšanas komisijas locekļi neparakstīja Daugavpils 13.vidusskolas jumta pieņemšanas aktu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Notikušajā preses konferencē Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova pastāstīja par remontdarbu gaitu Daugavpils skolās.

Viņa informēja, ka pirms nedēļas notika 13.vidusskolas jumta pieņemšana, kura tika remontēta par pašvaldības līdzekļiem. Pēc Marinas Isupovas vārdiem, viss norit labi, firma, kas veic remontdarbus, visu izdarījusi kvalitatīvi un iekļāvusies termiņā.

Tomēr, ne visi pieņemšanas komisijas locekļi, tostarp arī Isupovas kundze, parakstīja pieņemšanas protokolu. Remontdarbu veicēji piekrita, ka šis tas vēl jāpabeidz, tāpēc nedēļas beigās Izglītības pārvaldes pārstāvji atkārtoti tiks aicināti apmeklēt 13.vidusskolu un apskatīt jumtu.

J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolā notiekošie remontdarbi arī norit labi. Izglītības pārvaldes vadītāja uzskata, ka Daugavpils skolu sadalīšana lotēs bija laba doma un remontdarbi tiek veikti ātrāk. Kā arī Izglītības pārvaldei piešķirts vairāk iespēju un pilnvaru – tās pārstāvji iekļauti darba grupās un pieņemšanas komisijās.

Atgādināsim, ka sakarā ar līguma laušanu ar firmu „Svente Holdings”, kura nodarbojās ar remontdarbiem, Daugavpils pilsētas pašvaldība bija spiesta izsludināt jaunus iepirkumus pilsētas skolu renovācijas projekta ietvaros.


Написать комментарий