2012.gada vispievilcīgākās sievietes

foto mockingjay.net
foto mockingjay.net

Gada nogalē vienmēr izlasa gada labākos no labākiem. To arī izdarīja populārais vīriešu online žurnāls „AskMen” un publicēja tradicionālo pievilcīgāko sieviešu reitingu 2012.gadā, informē portāls rcb.ru

Sarakstā iekļāva 99 skaistākās sievietes no visas pasaules, tai skaita arī no Krievijas. Visvēlamākā krievu sieviete šajā reitingā kļuva Pussy Riot dalībniece Nadežda Tolokonikova, kura pašlaik atrodas ieslodzījumā. Kā atzīmēja reitinga sastādītāji, Nadežda varētu kļūt par visseksuālāko ieslodzīto Krievijā. Nadežda Tolokonikova šajā reitingā ir vienīgā krieviete un ieņem 85.vietu.

Reitinga pirmo pozīciju ieņem Dženifera Lourensa, (attēlā) pazīstama pēc „Winter’s bone” un „Hunger games”  filmām. Reitinga autori atzīmē, ka Dženifera salīdzinājumā ar citām reitinga dalībniecēm izskatās visdabiskāk, pie tam viņas vārdu reti var sastapt „dzeltenajā presē”.

Otro vietu aizņem aktrise Mila Kunisa, kura piedalījās filmas „Melnais gulbis” uzņemšanā. Taču vairāk viņa ir pazīstama pateicoties tam, ka spēja aizvest vīru no Demijas Mūras ģimenes. Viens no populārākajiem vīriešu žurnāliem „Esquire” atzina Milu par gada viskaistāko sievieti.

Trijnieku noslēdz amerikāņu modele Keita Aptone. Ceturtajā vietā ir ierindojusies Rihanna. Piektajā vietā ir aktrise Emma Stouna, kura filmā „Jaunais zirnekļu cilvēks” spēlēja varoņa draudzenes lomu.

Visvēlamāko sieviešu desmitniekā ierindojās arī Austrālijas supermodele Miranda Kerre, „Krēslas” zvaigzne Kristena Stjuarte, Džesika Gomesa – Austrālijas modele, Kanādas aktrise Džessika Pare un sportieste no Austrālijas Mišela Dženneka.

Kolumbijas aktrise Sofija Vergare, kura pagājušajā gadā šajā reitingā ieņēma pirmo vietu, tagad aizņem tikai 12.

99.vietu, kā tas neskan paradoksāli, ieņem franču aktrise Berenisa Marlo, kura filmā „Skyfall” spēlēja Džeimsa Bonda draudzenes lomu.

Pirmspēdējā bija Kima Kardašjane. Mazāk vēlamākā sieviete ir Pas de la Uerta. Žurnālisti to skaidro ar to, ka ārpus ekrāna dzīves viņa uzvedas visai nepieklājīgi – lieto alkoholu, sarīko kautiņus un pārāk izrāda savus „labumus”, tieši tāpēc viņa ir pelnījusi pēdējo vietu reitingā.

Šajā reitingā arī iekļuva sievietes politiķes, piemēram, Mišela Obama, Kembridžas hercogiene Keita Midltone.

Šo reitingu sastādīja balsošanas ceļā, piedalījās 2.4 miljoni cilvēku. Par atlases kritērijiem kalpoja ne tikai vizuālais tēls, bet arī citas iezīmes- intelekts, ambīcijas, šarms utt.


Написать комментарий