Sieviete Argentīnā precēs savas māsas slepkavu

foto lzsu.com
foto lzsu.com

23 gadus veca argentīniešu sieviete ir piekritusi precēties ar vīrieti, kurš notiesāts par viņas māsas slepkavību, vēsta raidsabiedrība BBC.

Pāris, Edīte Kasasa un Viktors Cingolani, paziņoja, ka laulības notiks Santakrusas provinces cietumā un ka piektdien plānotā ceremonija notiks bez mediju klātbūtnes, norāda BBC.

Cingolani ar 13 gadu ieslodzījumu ir notiesāts par Edītes māsas Džoanas slepkavību un atrodas Pikotrunkado pilsētas cietumā. Jaunā līgava uzstāj, ka Cingolani, kuram bijušas attiecības ar modeli Džoanu, nav vainīgs viņas slepkavībā.

Cingolani Argentīnas medijiem pastāstījis, ka viņa attiecībām ar Džoanu bijis tikai gadījuma raksturs, bet mīlot viņš Edīti. "Mums ir daudz kā kopīga, un viņa nav greizsirdīga," līgavaini citē laikraksts "Clarin". "Mēs vienmēr runājam par Džoanu, par to, kāda viņa bija," atklāj vīrietis.

Jaunā līgava uzskata, ka Cingolani ir nepatiesi apsūdzēts, jo viņš esot "puisis, kurš nenodarītu pāri pat mušai".

Citās domās ir Edītes vecāki. Viņas māte atklāja, ka pēc šī lēmuma uzskata meitu par "psiholoģiski slimu". Savukārt tēvs laikrakstam "Clarin" paziņojis, ka nevēlas savu meitu vairs redzēt.

2010. gada jūlijā notikušās 19 gadu vecās Džoanas slepkavības apstākļi ir neskaidri. Modeles ķermeni ar divām šautām brūcēm atrada kādā laukā. Slepkavības lietā spriedumu gaida vēl viens vīrietis – Džoanas tā laika draugs Marko Diazs, skaidro BBC.


Написать комментарий