Daugavpilī notiks ātrās ēdināšanas restorānu, apbedīšanas pakalpojumu biroja un atkritumu šķirošanas līnijas atvēršanas publiskās apspriedes

foto gorod.lv
foto gorod.lv

18.decembrī notikušajā Daugavpils pilsētas domes Pilsētbūvniecības komisijas sēdē tika izskatīti vairāki ar pilsētas infrastruktūras sakārtošanu un attīstību saistītie jautājumi. Apspriešanas gaitā komisijas locekļi izvirzīja dažus nosacījumus uzņēmējiem, kuri vēlas atvērt pilsētā jaunus uzņēmumus, kā arī izlēma par sankcijām attiecībā uz divu neapsaimniekoto ēku īpašniekiem.

Uzņēmējam, kurš griezās pēc atļaujas atvērt pilsētā divus ātrās ēdināšanas restorānus (18.Novembra ielā 123 un Cietokšņa ielā 82), tika uzdots organizēt publisko apspriešanu. Katra no minētajām iestādēm nodrošinātu ar darbu 10-12 cilvēkus, restorānus tiek plānots atvērt nākamgad.

Publiskā apspriešana tiks rīkota arī sakarā ar ieceri atvērt apbedīšanas pakalpojumu biroju Siguldas ielā 16B, kā arī sakarā ar atkritumu šķirošanas līnijas izveidi netālu no Ruģeliem, par kuru jau ziņots.

Komisijas sēdes gaitā tika izskatīti vēl divi jautājumi, kas bija saistīti ar neapsaimniekotajām ēkām Slavu ielā 2 un 18.Novembra ielā 43. Pirmā ēka ir avārijas stāvoklī, otrā – pagaidām tikai nolaista. Ja īpašnieki neko nedarīs lietas labā, viņiem tiks uzlikti naudas sodi.


Написать комментарий