ASV vairāki desmiti skolu aizvērās, pasaules galu sagaidot

foto schueleraustausch-international.de
foto schueleraustausch-international.de

Ka vēsta lenta.ru portāls, ASV Mičiganas štatā vairāk par 30 skolām aizvēra savas durvis uz divām dienām agrāk nekā tas bija paredzēts sakarā ar Ziemassvētku brīvdienām.

Brīvdienas ASV skolās sāksies 24.decembrī, taču vairākas mācību iestādes Mičiganas štatā durvis aizvēra 21.decembrī. Kā vēsta Lapīras skolu padomes mājaslapa , ka pēc notikumiem Konektikutas štatā var notikt jauni vardarbības uzliesmojumi pret skolēniem, blakus šim faktam, skolēni katru dienu aktīvi apspriež pasaules gala pareģojumu maiju kalendārā.

„Izmeklēšanas rezultātā nācām pie secinājuma, ka nav nekāda iemesla uztraukties par vardarbību, jo tās ir tikai baumas. Taču bērnu un skolotāju uztraukums traucē pilnā apjomā veikt mācību procesu,” rakstās mājaslapas ziņojumā.

Pēc The Washington Post laikraksta informācijas, nodarbības atcēla arī citos ASV štatos. Skolas saskārās ar viltus ziņām, ka skolā ielaužas personas ar šaujamieročiem.
2012.gada 14.decembra notikumi Konektikutas štatā, kur Adams Lenzs nošāva 26 cilvēkus, kur 20 bija bērni 5 un 6 gadu vecumā liek ASV skolām veikt pastiprinātus drošības pasākumus.


Написать комментарий