Naujenes Kultūras centrā notiks izrāde bērniem „Brīnumainis Krakatuk rieksts”

foto skidkaest.ru
foto skidkaest.ru

Svētdien, 23.decembrī, plkst. 11:00 Naujenes Kultūras centrā teātra studija „Joriks” piedāvā bērnu un viņu vecāku uzmanībai pusotru stundu garu izrādi „Brīnumainis Krakatuk rieksts”.

Kā arī bērniem vecumā no 3 līdz 12 gadiem tiks sagatavota izklaidējoša programma – spēles, dejas, dzejoļi Salatētim, karnevāla kostīmu parāde un, protams, Jaungada diskotēka.

Jāatgādina, ka Rēzeknes teātra studija „Joriks” šogad aizvada savu divdesmit trešo sezonu. „Joriks” darbojas kā profesionālais teātris režisora Igora Mihailova vadībā. Sākot ar 1990.gadu teātris priecē bērnu auditoriju ar bērnu izrādēm, dažādām izklaidējošajām programmām, Jaungada uzvedumiem. Katru gadu publikas uzmanībai tiek piedāvātas dažādas izrādes, arī kostīmi tiek mainīti.
Teātra studija atšķiras ar to, ka bērns ne tikai noskatās aizraujošu priekšnesumu, bet arī tiek iesaistīts Jaungada svinēšanā, piedalās dažādos konkursos un spēlēs, dejo Jaungada diskotēkā.

Izrāde „Brīnumainis Krakatuk rieksts” ir jautrs muzikāls iestudējums, kas pārsteigs mazos skatītājus ar dziesmām un košiem tērpiem, saistošo sižetu, spilgtiem personāžiem.

Naujenes Kultūras centrā svētdien paredzētā izrāde notiks krievu valodā.


Написать комментарий