Uzsākta Daugavpils novada Demenes kultūras nama elektroinstalācijas sistēmas renovācija

foto kulturaskarte.lv
foto kulturaskarte.lv

2012.gada novembrī tika saņemts Lauku atbalsta dienesta lēmums par projekta „Elektroinstalācijas sistēmas renovācija” (Nr.12-03-LL24-L413202 - 000004) apstiprināšanu un ir uzsākta projekta realizācija, ziņo Daugavpils novada pašvaldības portāls.

Projekta mērķis ir atbalstīt un dažādot Demenes pagasta kultūras sabiedriskās aktivitātes, kas nodrošina tradīciju saglabāšanu un pilnveidošanu un balstās uz kultūras resursu ilgtspējīgas izmantošanas principiem.

Projekta ietvaros tiks veikta Demenes kultūras nama elektroinstalācijas sistēmas renovācija.

Projektu finansē Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai (ELFLA) – Lauku attīstības programmas pasākums „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”, kuru administrē LR Zemkopības ministrijas Lauku atbalsta dienesta Dienvidlatgales reģionālā lauksaimniecības pārvalde.

Projekta kopējās izmaksas sastāda LVL 7020,06, no kurām projekta īstenošanai piešķirtais Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējums sastāda LVL 5178,73 (90% no attiecināmajām izmaksām).

Projekta īstenošana jāveic līdz 2013.gada 1.jūlijam.


Написать комментарий