Maļinovas jaunieši Ziemassvētkos apciemoja Višķu sociālās aprūpes centra iemītniekus

foto usiter.com
foto usiter.com

Ziemassvētki ir brīnumu laiks, kad mēs varam palīdzēt īstenot kādu mazu brīnumu – sagādāt gaišus un priecīgus svētkus tiem, kuriem ir vientuļi un pietrūkst ģimenes siltuma, rakstīts Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā.

Kaut ko labu, mīļu un no sirds vēlējās izdarīt Maļinovas pagasta jaunieši, kuri devās uz Višķu sociālās aprūpes centru, lai ar sagatavoto koncertu iepriecinātu visus seniorus un centra personālu.

Višķu sociālās aprūpes centra sociālā darbiniece Elita Mogiša portālam Gorod.lv pastāstīja, ka Maļinovas pagasta jauniešu sarīkotie svētki bija izdevušies – sagatavotie nelieli iestudējumi, dziesmas, tautasdziesmas un dzejoļi bija asprātīgi un jautri, un iepriecināja ap 40 Višķu sociālās aprūpes centra iemītnieku un darbinieku. Aptuveni stundas laikā 8 jaunieši radīja Jaungada noskaņojumu, jo svētkos piedalījās arī Salavecis un Sniegbaltīte, kā arī citi pasaku tēli.

Pēc E.Mogišas vārdiem, Maļinovas pagasta jaunieši paši izrādīja iniciatīvu apmeklēt centra iemītniekus un uzdāvināt viņiem svētkus. Jāmin, ka pagājušajā gadā Višķu sociālās aprūpes centru Lieldienās apmeklēja bērni no Maļinovas pagasta, kas liecina par pedagogu un skolnieku aktivitāti.


Написать комментарий