“GE Money Bank” plāno samazināt filiāļu skaitu Rēzeknē, Krāslavā, Jēkabpilī un citviet Latvijā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tuvākajā laikā – no 7.februāra līdz 25.martam, lai pielāgotu „GE Money Bank” izmaksas pašreizējai biznesa aktivitātei un apjomam, banka plāno slēgt 19 Latvijā darbojošās filiāles, ziņo „GE Money Bank” interneta portāls.

Tādējādi, 7.februārī tiks slēgta bankas filiāle Rēzeknē (Baznīcas ielā 22), 7.martā – Krāslavā (Brīvības ielā 11) un 25.martā – Jēkabpilī (Brīvības ielā 131). „GE Money Bank” filiāļu, kuras tiks slēgtas, saraksts atrodams šeit www.gemoneybank.lv. Portālā pieejama informācija arī par filiālēm, kuras turpinās darboties un apkalpot klientus. Radušos jautājumu gadījumā, banka aicina zvanīt uz „GE Money Bank” uzziņu tālruni 1878 (darba dienās no 09.00 – 18.00) vai vērsties jebkurā bankas filiālē.

Neskatoties uz filiāļu slēgšanu, „GE Money Bank” turpinās apkalpot klientus citās tuvākajās bankas filiālēs. Banka ir droša un stabila un turpina sniegt visus bankas pakalpojumus kā ierasts, bez izmaiņām depozītu un klientu saistību apkalpošanā. Ja klientam pašlaik nav pieslēgta internetbanka vai noformēta norēķinu karte, taču pēc tuvākās filiāles slēgšanas viņš vēlas izņemt skaidru naudu/veikt pārskaitījumus, klients tiek aicināts noformēt šos pakalpojumus jau tagad jebkurā „GE Money Bank” filiālē.

Jāatgādina, ka pagājušā gada rudenī vairākas „GE Money Bank” filiāles un klientu apkalpošanas centri tika slēgti Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī, Zilupē, Vangažos, Ādažos, Preiļos un Mālpilī. Turpmāk banka apkalpos klientus 8 filiālēs. Saskaņā ar „GE Money Bank” akcionāru stratēģiju tiek plānots pamest Latvijas tirgu, pārdodot banku jaunam īpašniekam. Pēdējo deviņu mēnešu laikā banka strādājusi ar zaudējumiem, kuru summa sasniegusi 4, 041 miljonu latu apmēru.


Написать комментарий