Verka Serdjučka nopirka Fredija Merkūrija limuzīnu 2

foto: mediananny.com
foto: mediananny.com

Andrejs Danilko, kurš uzstājas ar pseidonīmu Verka Serdjeučka, nopirka Fredija Merkūrija limuzīnu, ziņo portāls style.rbc.ru.

Populārais ukraiņu aktieris nopirka The Rolls – Royce Silver Shaow 1974.gada izlaiduma Coys of Kensington izsolē, kura notika Birmingemā.

Limuzīna īpašnieks bija grupas Queen līderis, tas lietoja šo automobili līdz 1991.gada septembrim, tad mūziķis nomira. Automobilis bija lietots arī kā rekvizīts mūziklā „We Will Rock You” 2002.gadā. No tā laika automobiļa odometrs rāda vairāk nekā 100 tūkst. km. Limuzīnu pārdeva Fredija Merkūrija māsa.

Pēc Lielbritānijas laikraksta The Telegraf datiem mašīnu pārdeva par 74 tūkstošiem funtu, tas ir par 119,5 tūkstošiem dolāru. Automobiļa sākotnējā cena izsolē bija 9-11 tūkstošie funtu. Andrejs braukāt ar šo mašīnu netaisās, jo tā ir raritāte un nav piemērota ikdienas lietošanai.

Automobiļa salons ir no ādas, noformēts ar koku, elektropacēlājiem, telefonu un kasešu atskaņotāju. Automobilim ir 6,75 litri liels dzinējs un automātisko ātruma pārslēgšanas kārba.

Andrejs Danilko ir Qween zvaigznes fans un bieži vien piedalās izsolēs, kur pārdod zvaigznes lietas. Dziedātājs pat gribēja nopirkt Fredija Merkūrija apartamentus Ņujorkā. Dzīvokļa cena bija 4 milj. dolāru.


Написать комментарий

funtu!? :D njaa... šeit pie mums tās sauc par mārciņām

Qween jeb tomer Queen ??? :D
Varbut, ka tomer google transleteri nevajag izmantot, jo kludu jau ir daudz...

Написать комментарий