DU volejbolisti mājās izcīna prognozējamas uzvaras

foto: news.vartinfo.ru
foto: news.vartinfo.ru

Sestdien un svētdien Schenker volejbola līgas kārtējās spēles aizvadīja „Daugavpils Universitātes” volejbolisti, kuri tika galā ar Rakveres un Viru komandām. Par to informē Sporta pārvalde.

Slimības dēļ DU šajās spēlēs nevarēja palīdzēt libero Sergejs Nikolajevs, kura vietu ieņēma pieredzējušais Vladislavs Hotuļevs. Viņš nospēlēja savā līmenī, tādēļ Nikolajeva prombūtne īsti nejutās.

Sestdienas spēlē pret Viru daugavpiliešiem pietrūka stabilitātes, par ko liecināja vairāki atslābuma brīži. Ļoti vāji tika iesākts pirmais un trešais sets. Par laimi, pretinieks bija krietni vien vājāks, tādēļ uzvara neizpalika – 25:19, 25:21, 16:25, 25:12. Rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Edgars Točs, kuram sekoja Vitālijs Cinne (14), Rihards Puķītis (12) un Ēriks Voroņko (11).

 

Svētdienas spēlē pret Rakveres komandu izdevās uzvarēt trīs setos, tomēr visos nācās pamatīgi piepūlēties – 25:20, 25:23, 26:24. Ar 15 punktiem par uzbrukuma līderi kļuva Edgars Točs. Pēc aizvadītajām 20 spēlēm DU turnīra tabulā ieņem sesto vietu desmit klubu konkurencē.
 


Написать комментарий