Balvos notika Latvijas čempionāts zemledus makšķerēšanā

foto: viss.lv
foto: viss.lv

19. un 20.janvārī Balvos notika Latvijas 2013.gada čempionāts zemledus makšķerēšanā. Čempionāta pirmās kārtas sacensībās piedalījās 15 komandas. To vidū arī Balvu komanda "LIARPS", ziņo Balvu novada pašvaldības mājas lapa.

Lai arī gaisa temperatūra pirmajā dienā sasniedza -17°C, laika apstākļi bija labvēlīgi – diena bija saulaina un bez vēja, kas, iespējams, sekmēja kopējo makšķernieku dienas guvumu – 82,56 kilogrami zivju. Pēc pirmās dienas komandu vērtējumā līderu trijniekā bija RAPALA, PANSIJA un LIARPS.

Otrajā sacensību dienā laika apstākļi bija līdzīgi, arī kopējais loms bija līdzīgs – 70,38 kg, taču sportistu ieņemtās vietas bija krietni atšķirīgas. No pirmās dienas sektoru uzvarētājiem savu rezultātu atkārtoja vienīgi Ivans Daņilovs (LSMK-Milo), otro vietu izcīnīja Vladislavs Tolmačevs (Asaris), trešajā vietā ierindojās Ivo Kalnmalis (Salmo).

Nākamais čempionāta posms 9. un 10.februārī risināsies uz Limbažu Lielezera, bet trešais posms – 2. un 3.martā notiks uz Mazā Baltezera Ādažos.

Savukārt Daugavpils novada domes Sporta nodaļas vadītājs Eduards Lihoveckis portālam Gorod.lv paziņoja, ka mūsu novadā sacensības zemledus makšķerēšanā notiks 2.martā uz Sventes ezera.


Написать комментарий