Tuvākajā laikā Dome iesniegs paskaidrojumus par konkursu par tramvaju iegādi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz šī gada 1.februārim Daugavpils pilsētas dome iesniegs Iepirkumu uzraudzības birojam atbildi uz Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīcas sūdzību, kurā sūdzības iesniedzējs apstrīd konkursa rezultātus par tramvaju iegādi eiroprojekta ietvaros.

Pašvaldībā minēto sūdzību uzskata par neargumentētu, jo tajā iesniedzējs nav minējis konkrētus argumentus, pamatojot sūdzību tikai ar personīgiem argumentiem. LRR norāda, ka uzvarētāja finanšu apgrozība un pieredze neatbilst konkursa nolikumam, kā arī min neatbilstības tehniskajā daļā.

Patlaban jautājuma risināšanas termiņi ir atkarīgi no Iepirkumu uzraudzības biroja. Savukārt pašvaldība tuvākajā laikā plāno sagatavot visus nepieciešamos dokumentus un nosūtīt tos birojam.

Kā ziņots, pasludinot par konkursa uzvarētāju piegādātāju apvienību 'Управляющая компания холдинга "Белкоммунаш" un SIA "Agmen Consulting Bureau", kura gatava piegādāt tramvajus par 4 614 312 latiem, pašvaldība nebija konstatējusi nekādus riskus, turklāt lēmumu atbalstīja arī Satiksmes ministrija.

 


Написать комментарий